Nie jesteś zalogowany.
No to jeszcze muszę Naruto, Saske i resztę ferajny dorzucić. Zostawił bym tylko tego piaskowego
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-09-06 20:08:27)
moj promotor
No to jeszcze muszę Naruto, Saske i resztę ferajny dorzucić. Zostawił bym tylko tego piaskowego
Eeee no. Kakashiego mógłbyś oszczędzić. Jest najlepszy z nich wszystkich[cool]
Near z Death Note'a! Za to, że ten gnojek (czyt. L z Biedronki) pokonał prawdziwą sprawiedliwość!
To ja kire...za ideologie kaliego...
(Ludzie zabić ludzie to źle...Kira zabić ludzie to dobrze) bleh
Ale Kira 'zabić ludzie co zabić inne ludzie', i tak skończył jak skończył Chociaż nie powinien zginąć i tak ześwirować
Dokładnie...aha i ten cały Matsuda - ten to dopiero był powalony...pokazał swoje oblicze w ostatniej chwili...no i postrzelił BOGA! A żeby zdechł! Hmmm....ale nie można zapomnieć kto tak naprawdę zabił Kirę...ale chyba nie można stosować chwytu: kill na Shinigami...więc może damy mu 25 lat bez jabłek w zawiescze na 3 lata?
Ostatnio edytowany przez 2Pack (2007-09-06 23:35:31)
Kisiel Ligth zostaw w spokoju to dzięki niemu i L seria była suuuuuper. Ale przeklęty Near powinien zdechnąć przecież to cholerstwo niech do piaskownicy spada bawić się tą swoją kolejką (czy samochodziki nie pamiętam co to było). Matsuda też idiota którego trzeba zlikwidować.
Chitose Midori z Green Green.[rip]
Kill kill KILL!
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-10-18 13:39:06)
a wiecie kogo ja bym zabil? :> Głowna bohaterke "Suzuki" TAK TAK SUZUKE!!
Skad wiedzieliscie? :> Ona jest powalona, jak ona wkurza mnie xD
Powinni zabic ja w trzecim odcinku najpozniej a koles powinien sobie znalezsc inny front ;] ale nie bo po co... eechh Ci japonscy frajerzy...
pewnie juz byly, ale nie cierpie Hinamori z Bleach i Sakury z Naruto... Denerwuja mnie takie slepo zakochane, co mimo iz koles jest najwiekszy gnoj, to one i tak za nim pojda :/ chodzi mi o Aizena i Sasuke, glownie o sasuke jak chce byc zly chlopak to niech go puszcza, a nie uganiaja sie za nim
Jak już ktoś napewno pisal - Itou Makoto-kun z School Days ;/ w zyciu nie widzialem tak tchórzliwej i tak z********j postaci jak on ;/ momentami myslalem ze przyjewale mu w ryj przez monitor ze zlosci ;/ ... a jestem dopiero przy 7 odcinku ;/
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Jak już ktoś napewno pisal - Itou Makoto-kun z School Days ;/ w zyciu nie widzialem tak tchórzliwej i tak z********j postaci jak on ;/ momentami myslalem ze przyjewale mu w ryj przez monitor ze zlosci ;/ ... a jestem dopiero przy 7 odcinku ;/
Popieram kolege z całego serca ja przez 11 odcinków gryzłam szczotke do włosów[cholera]ale po 12 epie przyszło ukojenie:D:D
Fakt, dupa z kolesia i tyle. Jestem przy #8 epie, więc dam mu jeszcze troszkę pożyć
Skoro już przy Scool Days jesteśmy, to dorzucę do pieca tę małą, przewodniczącą klasy - Kiyoura Setsuna. A kysz!
Yyy...Near z Death Note, za zmarnowanie serii. Co ja tam jeszcze pamiętam...One Piece...nie...tam wszyscy są fajni. Dresa z Naruto, bo jest cymbałem i Sasuka też można dorzucić .
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Nie był taki zły : miał jeden cel w życiu i go realizował jak mógł. Chciał podupczyć to podupczył. tylko że mógł to lepiej rozegrać .
... cala seria w jeden wieczor... ;/ poryte Anime na calej linii. Szkoda mi ich wszystkich a tym co bylo na koncu w torbie to bym pogral tym jeszcze w noge
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Bueheheheheehehee DiamondBack uwazaj bo Ciebie tez ktos na celownik wezmie
ja tam nienawidze Katsury ;// oo boozzee... cale anime jakas taka niby swietoszka, i tak zle i tak nie dobrze, taka cnotka nie wydymka nie lubie takich ^^ a na samym koncu pokazala jaka psyhiczna byla... swoja droga czy to jest normalne by gadac przez telefon z nikim, jak to ona robila?
moja biedna "Sekai" a niech sie ta Kotonoha ze swoim jachtem UTOPI!! Nie wybacze!!
Raki z Claymor'a - niech zdycha;)
Griffith z Berserk'a-wszystko zniosę oprócz zdrady...
Harry MacDowel z Gungrave'a-to tak się traktuje przjaciół?! giń!