Nie jesteś zalogowany.
Wynik: 75%
Jesteś całkiem szary
Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być bardzo lubiany w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle
tak dalej !
Wynik: 88 % w skali cyprysa
Jesteś praktycznie doskonale szary.
wiluS napisał:Psychopata napisał:Mam teraz sobie wybrac jaki mi sie podoba ?
A nawet jesli to co to zmieni? Ludzie ktorzy biora takie testy na powaznie musza miec ciezkie zycie(codziennie jestem inny[zezik]).
70% - pytania byly tendencyjne:PNic nie zrozumiales. To bylo pytanie do ludzi, ktorzy tak robia.
Logiczne...
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-02-25 16:54:02)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
ciu ja mam 94 %
Wynik: 94 % w skali cyprysa
Jesteś najbardziej szary ze wszystkich szarych
Czujesz się cudownie? Każdy człowiek na świecie statystycznie średnio robi w tej chwili właśnie to co Ty. Jesteś zawsze lubiany przez swoją średniość. Nigdy nie będziesz wyjątkowym, ale komu to potrzebne kto jest tak wspaniale całkowicie średni!????
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2007-02-25 18:19:49)
Idiotyczny test. Szkoda czasu. Ciekawe co trzeba zaznaczyć, żeby mieć 0%
Test zrobiony 3 razy, za każdym razem z innymi odpowiedziami - trzy razy 56%, co dowodzi jego nieskuteczności.
Pozdrawiam.
to przeczytaj jeszcze raz sposób tworzenia wyników tego testu,
co dowiedzie o słabym czytaniu ze zrozumieniem w twoim wykonaniu
moj wynik to 71%
Jak przejrzalem ten wątek to tylko KAT ma tyle samo co ja
ale zastanawiam sie czy to dobrze czy źle
heh wyszło mi 83%...
54%, nie jest jeszcze ze mną tak źle:P
P.S
kensei_satori - z jakiego anime pochodzi postać z Twojego awatar'a?
Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-02-25 21:00:30)
kensei_satori - z jakiego anime pochodzi postać z Twojego awatar'a?
To jest Bleach o ile się nie mylę
Wynik: 45 % w skali cyprysa
Indywidualista ale nie do końca
W całym twoim indywidualnym życiu jest jakieś miejsce dla niewielkiej szarości. Czasami uda Ci się, zupełnie przypadkowo być fajną średnią osobą. Ale Twoja szanse na bycie szarym są nikłe. Lepiej zostań już nietypowym do końca. Jak już coś robić, to robić to do końca porządnie.
57%... a tak staram się niewyróżniać
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Nevar napisał:Idiotyczny test. Szkoda czasu. Ciekawe co trzeba zaznaczyć, żeby mieć 0%
Test zrobiony 3 razy, za każdym razem z innymi odpowiedziami - trzy razy 56%, co dowodzi jego nieskuteczności.
Pozdrawiam.to przeczytaj jeszcze raz sposób tworzenia wyników tego testu,
co dowiedzie o słabym czytaniu ze zrozumieniem w twoim wykonaniu
Masz tutaj o skuteczności:
Jednakże teoretycznie ten test ma zerową skuteczność, gdyż opiera się na porónaniu twoich odpowiedzi w stosunku do odpowiedzi innych użytkowników. Odpowiedzi są zapamiętane i porównywane. Zatem wystarczy że pojawi się wiećej użytkowników głosujących podobnie do ciebie i już z indywidualisty 20% robisz się przecietniakiem 80%.
Znam "sposób tworzenia wyników tego testu", ale dalej uważam, że ten test jest idiotyczny - zdania nie zmienię Może lepiej zrobić test na głupotę? Wtedy nikt by się w to nie bawił w obawie, przed poznaniem swojej "mądrości".
No i zgadzam się całkowicie ze stwierdzeniem
jesli jestes indywidualistom to tez jestes kowalem swojego losu, 0% jest wtedy kiedy w ogole nie wypelnisz testu, wtedy mozesz sie nazwac totalnym indywidualistom - masy wypełniły test - ty byles inny bo go nie wypelniles kolejna sprawa jesli nawet wypelniles a dobrze wiesz ze na takiej podstawie nie mozna stwierdzic czy jestes indywidualistom czy nie to tez nim jestes
ja tak tlumacze sobie istote tego "testu"
Którym można zakończyć dyskusję na ten tamat
http://testcyprysa.dorosz.com/wynik.php?login=Wooden
79% - mysle ze calkiem niezle ^^
FranzKafka napisał:kensei_satori - z jakiego anime pochodzi postać z Twojego awatar'a?
To jest Bleach o ile się nie mylę
Thx, tak myślałem, że skądś znam tego gościa:P
Wynik: 86 % w skali cyprysa
Jesteś praktycznie doskonale szary
Nie jest to moze 100% w skali cyprysa ale jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być najbardziej lubianym facetem w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale jeśli już to zasadniczo trzymasz formę.
~FranzKafka na pewno jest to Bleach z odcinka 59 tak z połowy filmu...