Nie jesteś zalogowany.
Witam! Mama małe pytanie przeszedł to ktoś? Bo ja mam problem przeszłem całe Dragon Adventure mam okolo 90% i teraz mam problem bo nie wiem jak Fusion type z czym połączać. Jak ktos wie proszę o kontakt tutaj albo gg. Z góry dzięki.
ja jeszcze nie doszedlem do tego momentu
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-19 19:55:01)
Co to znaczy You lack the item fusion number bo jak chcem połączyć to właśnie to pisze :/
Ja przeszłem w 100‰, w grze są takie trzy momenty co odblokują ci 3 rozdziały w story i jak je przejdziesz bedziesz miał 100‰
Ostatnio edytowany przez dareios (2007-02-20 00:35:20)
Ja przeszłem w 100‰, w grze są takie dwa momenty co odblokują ci 2 rozdziały w story i jak je przejdziesz bedziesz miał 100‰
opisz je dokladnie masz wszystkie postacie??
Borlli bebi:D albo hmmm:D bebi oazuru:D
Brakuje mi jednej Dziadek Gohan, a tak to all wszystkie ozaru i nawet jest Kid Goku ( i on też ma forme ozaru) i napakowana wersja Master Roshi:P
mi sie rozchodziło o Story to mam ukończone w 100%. co do fuzji to wiem co z czym połączyc tylko nie wiadomo dlaczego nie mam tego itemu "Fox mask". A wszystkie walki jakie były możliwe w grze przeszłem ( turnieje, story, itp.. a nawet trenig:) )
o ile dobrze pamiętam to Fox Mask zdobywa się w Saga Buu w momencie gdy możesz grać pierwszy raz Majin Buu lecisz do areny w górach i tam walczysz z Yamchą jeśli przeżyjesz do kończa czasu to dostajesz 1000000 zeni a jeśli go pokonasz to dostajesz do tego jeszcze Fax Mask ja ich mam ponad 10.
do czego one??
Ja przeszłem w 100‰, w grze są takie dwa momenty co odblokują ci 2 rozdziały w story i jak je przejdziesz bedziesz miał 100‰
Jakie to są momenty?
I tak nic nie pobije Budokaia 3
dareios napisał:Ja przeszłem w 100‰, w grze są takie dwa momenty co odblokują ci 2 rozdziały w story i jak je przejdziesz bedziesz miał 100‰
Jakie to są momenty?
~Jubei podał stronke (LINK) gdzie jest to napisane na dole stronki poszukaj "What if sagas".
~Jubei Dzięki za podpowiedź co do Fox Mask, jak grałem to nie pokonałem Yamchy tam w górach jedynie to na czas go brałem:)
I tak nic nie pobije Budokaia 3
w budokaiu 3 nie mam gotneksa:P
aby zdobyć gotenksa w budokai 3 to trzeba kupić jego kapsułę w sklepie i to wystarczy
tylko mi ją znajdz:D