Nie jesteś zalogowany.
Aj też się zawiodłem, bo wygląda świetnie :/. No trudno.
No mi tutaj Joanna przypomina naraz bohaterkę "Last Exile" i Saber z "Fate Stay Night". A to byłoby świetne połączenie
a Mikana sobie ktos przypomina ? :X Kot Mikan (anime)
wyglada na ciekawe anime czy ktos zna jego tytuł ?
dzieki za pomoc:)
szkoda, ze to nie anime :/ a juz mialam chcice zeby to obejrzec hehe
Ostatnio edytowany przez Serina (2007-04-28 12:58:12)
a czy to czasem nie jest Ragnarok?
z tego co się orientuje to jrpg nie anime...
z tego co się orientuje to jrpg nie anime...
To źle się orientujesz, bo anime też wyszło.
To nie jest Ragnarok już Chaos podał wam link. Dokładnie jest to j-rpg. i to bardzo dobre! mimo, że grałem tylko w dwójeczkę (części 3,4,5 są na ps2)
RO swoją drogą jest dobrą grą ale anime to koszmar.
Aha, sorki myślałem, że trety USSJ mówi, że nie ma anime RO. Mój błąd
kisielku zazuc kilka screenow a nie epek to Ci powiem
kisielku zazuc kilka screenow a nie epek to Ci powiem
To nie epek tylko wycinek który kiedyś ściągnąłem, leżakował na dysku i nie wiem co to jest.
Jakbym miał pełen odcinek to problemu by nie było z namierzeniem co to - rozdziałka i crc by mnie naprowadziły nawet jak bylby to sam rip bez podanej grupy.
pliczek na rapidshare ma 15 mb - za dużo?
Pamięta ktoś Anime "Mali mieszkańcy wielkich gór" bohaterowie to para niedżwiatków dżeki i nuka. Jedno z pierwszych anime, które oglądałem nic z niego już nie pamiętam, zostało tylko dobre wrażenie. Na kanale pierwszym emitowali.
I cholera wie to to jest za gundam?
Mam to w folderze a widzę, że 6 osób pobrało plik więc może ktoś coś napisze...
To ja sie może podczepie pod temat kolegi i zapytam o coś takiego. Ponad 10 lat temu na polsacie leciała bajka ( nie anime) wykonana przy użyciy grafiki komputerowej. Prezentowany świat był wnętrzem komputera/programu. Główny bohater zajmował sie graniem w gry komputerowe które były uruchamiane w ich świecie( był kimś na zasadzie strażnika). Wie ktoś co to jest albo z kąd to pobrać? Będe wdzięczny za każdy trop.
Dzięki. Już pobieram sobie:).
Witam ,
poszukuje tytułów anime o siatkówce - kiedyś na którymś z kanałów lecialo takie anime ale tytułu niestety nie pamiętam.
Witam ,
poszukuje tytułów anime o siatkówce - kiedyś na którymś z kanałów lecialo takie anime ale tytułu niestety nie pamiętam.
Może Attacker You!
http://www.youtube.com/watch?v=v90UMNn_AsY
Dziekuje, tego tytulu nie znalem