Nie jesteś zalogowany.
Tak a szczególnie język gigiego jest chyba innym organizmem on żyje własnym życiem
Cain to o siatkarkach to był pojedynek aniołów czyli już tutaj podany "attacker you"
było cos na tylu "lulu i jej cudowny świat" ? chodzi mi po głowie cos tak ten tytuł
Jeszcze było coś o czarodziejce i jednym niesfornym kocie i myszy
zaczarowane lusterku chyba było, coś mi się kojarzy:P ale mogę się mylic, bo to było dawno temu:D
Czarodziejskie Zwierciadełko chyba...
przypomniały mi się jeszcze Wspaniała Podróż Nilsa Holgerssona, Hela wspaniała dzewczyna i Ksiega dżungli (bardzo mi się podobała)
...rany i pomyśleć, że kiedyś tego w TV było pełno.
Ostatnio edytowany przez Cain (2007-01-08 16:49:10)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
A co to za anime w ktorym grali w zbijaka ?:D
W Mahou Sensei Negima chyba grali w zbijanego :p
"Skazany na zajebistość"
A przy okazji to na polonii leciał też "Kimba biały lew"??
Hehe ale chodzi mi o to ze cale anime sie na tym opieralo
hura, wrscie znalazłem cała pierwszą serie G.I.Joe :D:D[yahoo][yahoo][okej],
jak ktos chce to dam linka :d
Nie chce zakladac nowego tematu wiec podczepie sie pod ten. Szukam anime z motywami pustyni, piasku ew. ludzmi zamieszkujacymi te tereny. Pamietam ze w Gundamie i Noir'u byly epizody w takich klimatach. Znacie cos innego?
Nie chce zakladac nowego tematu wiec podczepie sie pod ten. Szukam anime z motywami pustyni, piasku ew. ludzmi zamieszkujacymi te tereny. Pamietam ze w Gundamie i Noir'u byly epizody w takich klimatach. Znacie cos innego?
"Desert Punk" vel "Sunabouzu"?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-28 16:25:05)
Ja szukam nie-anime ,ale nie chcialem zakladac nowego tematu .
A wiec ta "kreskowka" jest o ludziach ktorzy steruja takimi mechami i walcza z takimi niebiekimi ludzikami , lecialo to kiedys na rtl7(chyba)
trigun pasuje nawet do tego opisu:)
Dzieki Planeta ,to jest to
otóż co to za anime? Gdzieś zauważyłem te screeny ale ani na AniDB ani na ANN nic to tym nie ma.
A wyraźnie widać, że to Joanna D'Arc. Ja to chcę! Ktoś może mi pomóc?
Ja wiem, że ma być gra ale jestem ciekaw czy jakieś słuchy krążą o anime. Wiele anime jest robionych na podstawie gier.
A gra mogłaby być fajna ale takie SD od razu mnie odrzuca
screeny, które podałeś są z gry więc jaki problem? anime nie ma i w najbliższym czasie nie będzie...
screeny, które podałeś są z gry więc jaki problem? anime nie ma i w najbliższym czasie nie będzie...
jesteś pewny? szkoda, będę wyczekiwał go i szukał informacji co jakiś czas w takim razie.
Aj też się zawiodłem, bo wygląda świetnie :/. No trudno.