Nie jesteś zalogowany.
Naprawdę DOBRA ROBOTA!!! OURAN HOST CLUBE też mógłbyś zrobić??? na zamówienie?
Mówisz, masz...
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=175fbe31bc33c1ee][/URL]
Nie obiecuję że zawsze będę robił "od ręki", ciężki materiał niewiele tapet, mam nadzieje że ci pasuje.
A poza tym o czym ten Ouran? Wygląda na Shōnen-ai albo Yaoi. Dobre to?
bardzo ładnie Ci to wyszło
Co do Ouran, to nie jest to yaoi, shonen-ai też nie. Jest to naprawdę świetna komedia, zobacz a nie pożałujesz
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
'Ouran' jest po prostu nieziemski a najlepsze wrażenie robi jak sie ogląda go w większym gronie
okładki bardzo fajne. Najlepsze moim zdaniem 1 z air, wszystkie z azumangi i ta z shuffle.
te okładki drukuje sie na papierze samoprzylepnym czy trzeba specjalną drukarkę aby na płytach odpowiednich sama nakładała farbę (wiem, że to schnie tak z pół dnia potem).
Ta druga opcja jest oczywiście lepsza bo miałem przypadek, że z naklejoną okładką płyta w napędzie rozpędziła się i .. odkleiła wcisnęło się gdzieś i napęd do naprawy (coś z laserem zrobiło). Dlatego się pytam...
Osobiście polecam nadruk na płytę, najlepszy efekt i wcale nie schnie pół dnia (bez problemu dotykałem po pół godzinie), osoby nie dysponujące taką opcją w drukarce mogą spróbować naklejek albo Light Scrobble ale jak stwierdziłeś naklejki nie są najlepsze (złe wyważenie przy złym naklejeniu, nie da się z reguły odkleić jeśli się przyklei krzywo) a LS jest czarno-białe (no prawie). Sam korzystam z Canon Pixmark IP 4000 i płyt TDK Extra Fine Matt, efekt jest bardzo dobry.
Waa! szlag! Ja to chcę! Teraz bedzie mi sie śnić po nocach taka kolekcja...
To jest warte każde pieniądze cudo! Diablic gdzie mieszkasz?
Nieźle! Z LightScribe tez się tak da? Bo mam LightScribe nagrywarkę, ale tej opcji jeszcze nie probowałem
Da się ale nie będzie tak efektowne jak nadruk (kolor tylko w sepia) i długi czas rysowania laserem, około godziny.
A przy okazji, parę projektów tapet jest obrabianych, ale mam trochę nauki wiec mogą wolniej powstawać.
a gdzie mozna znalezc jakies z Gundam Seeda?
Tylko inne tła, może znajdziesz sobie jakąś, jak nie będą się podobać to podeślij mi tło lub temat.
Pracuje jeszcze nad One Piece, Hellsing, Saber Marionette, Samurai Champloo, Samurai Dep Kyo, pewnie wezme się też za Triguna, School Rumble i Elfen Lied i co mi przyjdzie do głowy. Jak ktoś chce coś jeszcze niech da znac na forum, tapety też z chęcią przyjmę.
Full Metal Alchemist.
Te Gundamy pierwsza klasa.
Jasne, tylko mi powiedz jak: czy mają być to 2 rodzaje okładek czy chcesz by je złączyć w jedno? Czy tło ma być "fabryczne" czy jakieś kosmiczne (inne)? Jeśli chcesz by je złączyc bedzie kiepsko z 2 zdjeciem bo jest wtopione w tło.
Okładka do FMA też bedzie.
A teraz prośba do was: potrzebuje postaci Bounto z Bleach-a, najlepiej całe, ale mogą być od pasa lub też wyżej.
eeeem.. jedna okladka, jedna tapeta? Czyli razem dwie okladki..
Sigall pracujesz teraz na One Piece, więc może już masz jakąś jedną okłądkę skończoną?:] Bo chętnie bym zobaczył, co się na niej znajduje:) Chodzi o to, czy korzystasz z artbooków One Piece, czy z samych tapet:) Czy z tego i z tego xD
Aktualnie z samych tapet przede wszystkim z http://browse.minitokyo.net/ ze względu na duże rozdzielczości ale mogę tylko 5 tapet na dzień ściągnąc...
Skończonej jeszcze nie mam, mam 2 projekty na ok 40% ukończone, brakuje mi dobrego loga wysokiej rozdzielczości.
pa3cja chodzi mi o to czy chcesz by z tych dwóch tapet zrobić jedną (w tym wypadku poszukaj innej tapety 2, nie wyciągnę z niej postaci, dopiero się uczę grafiki), czy z jednej jedną a z drugiej drugą.
z jednej jedna, a z drugiej druga.
Dodałem Gundama do pierwszej, lepiej sie prezentuje.
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=90cbd004716e136f][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=50ea9efb02010223][/URL]
labele sa swietne ^_^
tylko mam male zapytanko
czy (446 x 446) jest nie zamala rozdielczoscia >>'