Nie jesteś zalogowany.
Oj widze że trzeba będzie przeskoczyć na cyfre+ lub polsat cyfrowy bo na kablu pewnie nie będzie... dobrze że wii jeszcze nie brałem (3 tv na chacie)
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2007-01-04 20:48:46)
Mam nadzieje że anime tam puszczane nie będą z dubbingiem polskim ani angielskim
Jeżeli nie będą puszczać anime z orginalnynym duppingiem i pl subami to będzie trzeba zrobić akcje ,,Wysyłamy listy by zmnienili tą cholerną ścieżke dźwiękową". Dla dopiero startującego kanału w polsce duża ilość podobnych listów od fanów powinna dać do myślenia.
Kolejna sprawa to to, ze anime będa zalegalizowane w polsce... przynajmniej ci co beda dysponowali rawami, badz ripami z owego kanalu... W sumie za nagrywanie na VHS do pierdla nie wsadzaja, a jak ktos bedzie ripowal z HDTV to wyjdzie na to samo....
To spox a nie macie jakis szczegułów na ten temat bo tez jestem ta wiescia pozytywnie poruszony :D
Szczeże zauważyłem, że "n" inwetsuje w zagraniczne filmy, np program "wojna i pokój" - same ruskie filmy, napewno tematyką japonii także będa zainteresowani, a przypomne, że oni współpracują z SOnyP która będzie owy kanał prowadziła.
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-01-04 23:10:26)
Jak bede miala ten kanal, to przestane chodzi do szkoly pewnie
Damn it... a w tym roku matura
Ciekawe jeszcze na jakiej platformie...
Oby tylko LPR sie niewtracil i grupy rodzicow, zaczna gadac ze to brutalne itp... ewidetnie nieinteresuja sie dziecmi a potem sie bulwersuja ze dziecko bije innych a sami go niewychowali tylko tv i kto mial powiedziec dzieciakowi co dobre a co zle...
Jak się wtrąci LPR ja sam wypowiem się w rządzie co to do hu.. jest ja mam prawo w deokratycznym kraju oglądnąć sobie co chce nie.Może być na cyforwym polsacie może być i na "n" a może być i na obydwu na raz ja bym się nie obraził.
Pewnie, jeszcze polityke do tego wmieszajcie... kur LPR. Ludzie dajcie spokój, co ma polityka do tego?
Ci idioci w rządzie mogą się do wszytkiego doczepić... chodzi mi głównie o giertycha...
Dla mnie to może być na wszystkich platformach cyfrowych np: PC , C+ , N , i na kablówkach !!!
Może być z lektorem ale i też może być z napisami dla mnie to różnicy nie robi , dobrze że będzie ten kanał Animax AXN pomyślał o fanach anime Tylko żeby jeszcze jakieś ciekawe te anime puszczali mogli by dragon bal znów puścić !!
[cytuj]Tylko żeby jeszcze jakieś ciekawe te anime puszczali mogli by dragon bal znów puścić !![/quote]
no ciekawe...
czekamy na więcej informacji.
Hmmm mam nadzieje tylko ze nie bedzie ona dostepna w jakims super wypad pakiecie za "jedyne" 199 zl miesiecznie, bo w tedy chyba podziekuje.
Dragon Balla mogli by puscic, ale w oryginalnej wersji jezykowej, a nie ten ocenzurowany syf z francuskim dubem i polskim lektorem.
ciekawe czy Multimedia wykupi
Hmmm mam nadzieje tylko ze nie bedzie ona dostepna w jakims super wypad pakiecie za "jedyne" 199 zl miesiecznie, bo w tedy chyba podziekuje.
Dragon Balla mogli by puscic, ale w oryginalnej wersji jezykowej, a nie ten ocenzurowany syf z francuskim dubem i polskim lektorem.
no co ty?! francuski i rosyjski dubbing RLZ!:D:-D
ta a ja bym chciał, żeby na zbiorczej też był ten kanał:P
no co ty?! francuski i rosyjski dubbing RLZ!:D:-D
Rosyjski dupping w anime? Nie chcę nawet o tym myśleć...
Kiedys widzialam ze trzy epki Weiss Kreuz z rosyjskim dubbingiem
Nie. Anime na Animaxie powinny być (i z pewnością będą) z napisami w orginalnej ścieżce dźwiękowej.
Po pierwsze primo - to nie jest kanał DLA DZIECI! (a więc i do takiego działu nie trafi), a po drugie primo, jeśli to nie jest kanał dla dzieci, to z pewnością będzie z napisami.
Chyba by ich pochrzaniło, żeby nagrywać do każdego animca oddzielny dubbing. Zresztą Animax narodził się w Japonii, a nie w USA więc chyba łatwo sobie to przetłumaczyć na język polski. A nawet jeśli będzie dubbing, to na platformach cyfrowych będzie można zmienić sobie audio (taki Cartoon Network ma 3 wersje audio do wyboru np. na Cyfrze+). O to już się nie martwcie, lepiej martwmy się kiedy ten kanał będzie.
BTW, wątpię, żeby polacy się starali o lektora (i bardzo dobrze). Lektor kosztuje więcej niż napisy, a dla nas fanów - nie ma co się oszukiwać - jest o wiele gorszy.
Ostatnio edytowany przez votd (2007-01-05 17:53:23)