Nie jesteś zalogowany.
Poza wspominanym przez prawie wszystkich Onegai Twins, ja bym jeszcze dorzucił DearS
Fajne, śmieszne i ecchi (szczególnie w dodatkowym odcinku 10 )
"He is my master" do tej pory nie znalazłem niczego lepszego, a właściwie nie za bardzo w tym gatunku poszukuję. Wolę bardziej urocze i spokojniejsze, np. "Ichigo Mashimaro". O małych dziewczynkach i ich perypetiach. Gatunek: uspokajający humor
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-01-01 17:06:53)
He is My Master jest świetne, ale bardziej w kategorii komedia, a nie ecchi. Z ecchi najbardziej podobało mi się Iketeru Futari
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Co do Chobits to bym się nie zgodził że to jest rasowe ecchi raczej seria z dużą dozą fan serwisu.
Co do DearS zgadzam się w 100% jet bardzo przyjemnym tytułem.
Zgodzę się, że Chobits bardziej podchodzi pod Fan serwis, widocznie troche za bardzo zasugerowałem się opisem na Anidb.info .:)
Jak dla mnie green green wymiata. Oprócz tego love hina , Onegai Teacher
Dziwne, ze nikt nie wymienil Girls Bravo.
Jakto nikt nie wymienil w prawdzie nie napisalem ze oba sezony ale o to mi chodzilo
pozdro
Nie lubię tego gatunku ale chyba kiedyś oglądałem Rizelmine i było nie najgorsze
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan - a nikt jeszcze nie wspomniał jeszcze o tej zwariowanej anielicy. co myślicie o tej serii.
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan - a nikt jeszcze nie wspomniał jeszcze o tej zwariowanej anielicy. co myślicie o tej serii.
Taaa, Dokuro-chan jest kawaii, ale szkoda, że tak mało odcinków powstało
A do worka ecchi możnaby jeszcze dorzucić Ichigo 100% no i Hanaukyo Maid-Tai
DearS to pierwsze anime ktorego nie mialem ochoty dokonczyc...poprostu beznajdziejne jak dla mnie
najlepsze to chyba Green Green choc fajne tez bylo shuffle![cool]
Kimi ga Nozomu Eien - the best
Onegai teacher jest dlamnie jak najbardziej niedoścignionym mistrzem w tej dziedzinie. A na drugim miejscu stawiam sobie Aira .
strusic napisał:Dziwne, ze nikt nie wymienil Girls Bravo.
Jakto nikt nie wymienil
w prawdzie nie napisalem ze oba sezony ale o to mi chodzilo
![]()
pozdro
Też prawda, nie zauważyłem
Tak poza tym to lubię jeszcze SHUFFLE!, Love Hinę, Green Green'a, DearS'a, Dokuro i pewnie sporo innych.
Świetnym ecchi jest też I''S Pure, które kumpel bardzo chwali (podobno bardzo zbliżone do mangi, a to wyjaśnia dlaczego jest fajne ).
Dokuro-chan obejrzałem w przerwie między świątecznej. Jak dla mnie to trochę przesadzili z tą krwią. Ja tam, bym nie chciał spotkać takiej "anielicy", która z miłości zabija, a później wskrzesza, by ponownie zabić. Zbyt krwiste.
A czy Ah! My Goddess można podciągnąć pod ecchi?
he is my master, reszta jest zbyt cukierkowa
Jak dla mnie to trochę przesadzili z tą krwią.
LOL... to twoje pierwsze anime?
Ehmm Mi jakie wpadły w oko ?
Onegai Teacher + OAV
Onegai Twins + OAV
Ouran High School Host Club
Shuffle - ale co do tego anime to podobało mi się i to bardzo do 15 odcinka.... babka w jakiej zakochał sie bohater była beznadziejna
Chobits
Słyszał kotś o Puni Puni Poemi ;p ??