Nie jesteś zalogowany.
Baldur's Gate 2 i Final Fantasy VII A z mmo Ragnarok Online
Ragnarok Online zdecydowanie najlepsze mmo w jakie grałem. Miałem kilka przerw ale ostatnio znów zacząłem, jak ktoś gra na EuphRO to niech sie odezwie na PM to sie jakoś zgadamy na małe koksanie.
Inne tytuły przy których spędziłem najwięcej czasu to: Gothic, Gothic II, Morrowind, Diablo 2: LoD (w postaciach <20 lvl mało kto potrafił mnie dojechać- zapał i nie ma mocnych ), Knights and Merchants, Original War (mało znane ale świetne, strategio-RPG coś w tym stylu ), Vice City (zachodzące słońce i jazda na jakimś motorku po drodze biegnącej przy plaży, ech... to było coś), Championship Manager, Monster Hunter - więcej gier nie pamiętam, ale żadnej nie żałuje:P
Jeśli natomiast miałbym wybrać jedną to chyba Gothic, bo ma w sobie coś takiego, że niesamowicie identyfikujesz się z bohaterem, wczuwasz się w rolę i w ogóle cud-miód-malina
Dziwie sie że nikt nie wspomniał mangowej gry akcji ONI (przeszedłem ją 5 razy, i wiem że nie ja jeden). Bardzo mi się też podobało Halo (ekipa ta sama co przy ONych, dzwięki w grze też te same:))
Tak to jeszcze Dungeon Siege (ta pierwsza) - jak grałem w to kilka lat temu, to handlowanie w grze aż mi się po nocach śniło:-D
A teraz jak jest zima, polecam jedną gierkę. Boarder Zone Snowboard. Trudniejsza jak Tony Hawk, ale tła tworzą niesamowity klimat (a gierce stuknie niedługo 7 lat!) [jak się puści w tle jakiś progressive trans, i ustawi noc, to te flary na śniegu i światła domów (na 3 trasie zwłaszcza) robią świetny klimat:) Zwłaszcza w święta.
seria gothic przy 2 i 1 cale wakacje prawie w domu siedzialem
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2007-12-02 20:35:44)
Graliście w NANACA Crash? Żaden RPG sie z nią nie równa. LINK
tibie rysowali w paintcie chyba :/ Dla mnie ta gra jest płaska jak monitor LCD
A teraz jak jest zima, polecam jedną gierkę. Boarder Zone Snowboard. Trudniejsza jak Tony Hawk, ale tła tworzą niesamowity klimat (a gierce stuknie niedługo 7 lat!) [jak się puści w tle jakiś progressive trans, i ustawi noc, to te flary na śniegu i światła domów (na 3 trasie zwłaszcza) robią świetny klimat:) Zwłaszcza w święta.
A jakiś symulowany surfing zna ktoś?
Dla mnie wciągająca jest Tibia (MMORPG)
O, zaraz się zacznie zabawa w syfa i pokazywanie niewiernym, gdzie raki zimują...
tibie rysowali w paintcie chyba :/ Dla mnie ta gra jest płaska jak monitor LCD
O, już się zaczęła.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-12-02 21:13:08)
Baldur's Gate cała saga niema jak klimacik Newerminter cała saga no i może na koniec kultowy dla mnie Plane scape Torment.
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
No cóż, świat się dzieli na tych co grają w tibie, gardzą tibią i nie wiedzą co to tibia. To tak, jakby część ludzi była za PIS, część z PO i część chciałą mieć poprostu udany dzień. To takie podwórkowe mafie.
Ja tam SSX On Tour wolę:P.
Kelly Slater's Pro Surfer - nie grałem, ale podobno dobre.
Graliście w NANACA Crash? Żaden RPG sie z nią nie równa. LINK
Świetna giera, kiedy siedziałem w szpitalu i miałem do dyspozycji komputer z kartą graficzną z 2 Mb (!) ramu, grałem w to z wiarą nałogowo:D.
Dla mnie wciągająca jest Tibia (MMORPG)
Udam, że tego nie widziałem:P (całe szczęście większość z moich znajomych już wyszła z tibiomanii i przeszli na Counter Strike'a, lub Lineage II).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-12-02 21:24:04)
Tulix napisał:A teraz jak jest zima, polecam jedną gierkę. Boarder Zone Snowboard. Trudniejsza jak Tony Hawk, ale tła tworzą niesamowity klimat (a gierce stuknie niedługo 7 lat!) [jak się puści w tle jakiś progressive trans, i ustawi noc, to te flary na śniegu i światła domów (na 3 trasie zwłaszcza) robią świetny klimat:) Zwłaszcza w święta.
Wakeboarding Unleashed. Gierke "poznalem" na Motoroli e398 kumpla pare lat temu w akademiku, a w jednym CDAction z 2005 roku było demo gierki na PC (rewelacja!!!)
No ale w sklepach raczej tego nie ma (a na sieci eMule widzialem tylko obrazy gry na PS2 i Xbox) ale samo demo polecam:)
Wakeboarding Unleashed. Gierke "poznalem" na Motoroli e398 kumpla pare lat temu w akademiku, a w jednym CDAction z 2005 roku było demo gierki na PC (rewelacja!!!)
No ale w sklepach raczej tego nie ma (a na sieci eMule widzialem tylko obrazy gry na PS2 i Xbox) ale samo demo polecam:)
Wakeboarding to nie surfing, ale jak się nie ma co się lubi... W jakimś tańszym growym czasopiśmnie była full wersja tego. Wtedy się nie skusiłem i może to był błąd.
P.S. Jest Surf's Up na licencji filmu, właściwie na wszystkie platformy, demo jest na PC...
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-12-02 21:49:24)
Wstyd przyznać,ale... Tibia. Kiedyś w to grałem nawet po 6-7 godzin dziennie, ale dosyć szybko się opamiętałem i już więcej nie ruszałem tego "narkotyku" :p. A pierwsza moja reakcja jak zobaczyłem Tibię, to "omg, co za s**t", a mimo tego coś ciągnęło człowieka, żeby dalej rozwijać swojego ludka . W ogóle wszystkie gry mmo wciągają strasznie, dlatego lepiej tego nie ruszać.
FF VII - bo jakby inaczej:) , Tetric, Gierki na Pegazusa z Kuniem...godziny grania:) Diablo i Quake 2:D ile się w to na soniaczu z Hadesem nagraliśmy:D, heros 3, diablo 2....było takich tytułów:) Aost Pontifex czyli budowanie mostów:D Pół akademika w to graXD
Chrono Cross, Suikoden 2, FF7, Shadow hearts - od pewnego momentu już nie da się przestać grać w te gry...
Gierki na Pegazusa z Kuniem...godziny grania:)
OMG, zapomniałem dodać!! Kunio-kun forever!!
(a wyszło może już coś co ma związek z FF8? (Analogicznie jak Advent Children do FF7)?
Z nowszych To half-life 2 + epizod 1,2, Dark Messiah
Ze starszych
Oczywiście half-life 1
Fallout 1,2
I jak masz kogoś bliskiego kto tez lubi pograć to tylko HoM&M III
Residenty, Finale i przede wszystkim Metal Gear Solid na psx:) to byly czasy.
wielka szkoda, ze najnowsze gry nie dorastaja tym powyzej do piet:/