Nie jesteś zalogowany.
gothic,jedi academy,kotor,counter strike,silkroad(ale ten mi sie juz znudzil;p totalnie) noi czasem gta zeby sieke zrobic :]
"Kirby Fun Pak" na snes'a
crono tiger i crono cross, final fantasy 7, seria suikoden...end the others games for PS2
Need for Speed
Fallout 2 - ponad 1000 godzin gry, własnoręcznie odkryte WSZYSTKO, nie ma i nie będzie drugiej takiej gry (mało kto wie np. że dało się być gejem )
HoM&M3 - wymiatające do dziś
Obecnie Ragnarok daje radę
"Skazany na zajebistość"
Najbardziej wciągają są chyba MMORPG bo od nich da się najłatwiej uzależnić (chodzi mi głównie o WOW i L2). Inne gry które zabrały mi maaase czasu : GTA2, Heroes3, Morrowind.
Ostatnio edytowany przez harnas02 (2006-12-26 18:26:34)
Heroes III
H3 no i trylogia Prince of Persia ale na PS2
No i moze Tekken i PES jak jest z kim zagrać
Chrono Trigger, Deus Ex (pierwszy), Disciples II, HoM&M3...
hym... quake2 gram w to (gram w to 5lat) heroes III+dod (gram w to 5lat) Disciples II :]
HL2, KOTOR 1 i 2, AVP2(marinem nadal straszy:D), Warhamer 40k+dodatki (zarąbiste w multi), Crash, MGS i FFVII na psx (swoją drogą to były piękne czasy:))
Zdecydowanie:
Baldur's Gate II, Mafia, Half-Life 1 i 2 oraz Guild Wars.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Final Fantasy, Xenogeras, Resident Evil, Silent Hill, Black, Tekken i wiele wiele innych
Ostatnio edytowany przez darkschab (2006-12-26 20:33:48)
Heroes III
Zgadzam się:) gram w Heroes III od dawna zadna inna gra mnie tak nie wciągneła[okej]
World Of Warcraft (cały czas zabiera czas i bedzie jeszcze dlugooo ; P)
Właściwie kazda gra za która biorę się na powaznie wciąga mnie tak że trace poczucie rzeczywistości, ale najbardziej to chyba seria Total War, a potem Panzer General jedynka i Morrowind, to na PC, z amigi wiem że wzrok sobie popsułem na Colonization... zresztą zaraz sobie ją włącze bo znalazłem ostatnio
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-12-26 21:36:02)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Diablo II, chrono trigger
mario , super mario , oraz mario 2 niema lepszej gry