Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
na ps2 tez sa emulatory
zeby nie naped bluray w ps3 to bym ja kupil Ale zmuszony jestem zakupic x360 poniewaz dziala on jeszcza na dvd. wiec nie bedzie problemow z grami
Zamierzam kupic x360 premium i pewnie pesa6 bo w cos trza grac jak patrzylem w necie to tylko na ta gre mam ochote :/ reszta mnie jakos nie uraczyla.
Ja mam ps2:) i kocham ta czarna skrzyneczka;] Sony jest stworzone do konsol;] W przyszlosci planuje kupic ps3, mysle ze nie bedzie problemu grami pomimo bluraya:P W koncu bedzie dysk twardy:P wiec wystarczy dostep do internetu[szpan];)
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-12-22 13:24:52)
w sklepach też zapewne gry będą sprzedawane
Zdaję sobie sprawę, że właśnie dokonałem ekshumacji umarłego tematu, ale chyba znalazłem grę, dla której warto by kupić Xboxa. Co prawda 360, ale oceńcie sami...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Sonata
http://tiny.pl/crfn
brzmi ciekawie ;d ale jesli sie kupi 360 to zeby zobaczyc co naprawde potrafi ta konsola trzeba dodatkowo kupic tv z hd wiec to dodatkowy wydatek.
jeśli chodzi o jRPG to na x360 jest też Blue Dragon... taki nowy Chrono Trigger
Wskrzeszam wątek, bo nie chcę zakładać nowego z powodu takiego drobiazgu.
Wie ktoś, gdzie mogę sprawdzić, czy dana gra na PS2 w wersji PAL (odświeżanie 50 Hz) ma przełącznik na NTSC (60 Hz)? Może jakiś spis gier na tę konsolę, zawierający takie informacje?
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-12-25 07:58:02)
Jak kupujesz grę, to na pudełku pisze:]
Snx.
jest napisane
Wracajac do tego starego tematu x D
Of course oplaca sie bardziej kupić ps2 ^^. Nie było by miło grać sobie w nowe .hack lub tekken5? Mnóstwo innych gier z których powstają anime lub na odwrót ; >. Jak dla mnie to byla by to swietna zabawa dlatego zaczalem zbierac na ps2 ; p.
Porzadne ps2 na allegro kupi za 600 zł z przeróbka.
Porzadne ps2 na allegro kupi za 600 zł z przeróbka.
ILE:o!? Ja swoje przerobione PS2 z dołożoną memorką i 20 grami (tzn. "kopiami zapasowymi") kupiłem za 500 zł... ale dwa lata temu. Mam w klasie kolegę, który kupił trzy miesiące temu PS2 za 300 zł (wprawdzie z już trochę wyrobionym laserem, ale działać - działa). No, chyba, że o nówkę ci chodzi, ale 600 zł to chyba i tak trochę dużo.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-10-15 22:30:53)
Dziwne co nie? xD Ze nowki tak chodza ; <.
ps2 +2x joypad + przerobka + memory za 615 zl, uh ^^
Ale kopie zapasowe mozna sobie samemu zalatwic ; D
Ja posiadam obydwie konsole i z obydwóch jestem tak samo zadowolony. Jeżeli zależy ci na graniu w dobre gry bier z miejsca ps2. Jeśli zależy ci na granie w gry bardziej pecetowe i masz ochotę oglądać na nim anime [avi, rm, mkv, ogm] (który też jest banalnie łatwy do przerobienia [nie trzeba chipa wystarczy tylko jedna pł←ta i instaluje ci ona wszystko potrzebne do....]) bier xboxa... wybór należy do ciebie...
eidt: sry, nawet się nie skapłem, że temat stary i pewnie już nieaktualny
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-10-16 07:50:39)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
teraz to ja juz byn wolal pozbierac troche na ps3, gry z ps2 tez beda chodzic, problem jedynie z przerobieniem jej teraz
Po prawdzie, to obejrzałem kilka pudełek z PAL-owskimi grami na PS2 w sklepie i na żadnym nie znalazłem takiej informacji. Jeśli to jest napisane w środku, to sorawka, ale nie chcę kupować kota w worku.
wiekszosc gier, z ktorymi sie spotkalem miala przelacznik z PAL na NTSC, ale zawsze zdarzaja sie wyjatki, a na pudelku nie widzialem zeby bylo to napisane
teraz to ja juz byn wolal pozbierac troche na ps3, gry z ps2 tez będą chodzić, problem jedynie z przerobieniem jej teraz
nie wiem czy wiesz, ale nie wszystkie ps3 maja możliwość odpalania gier z ps2:) a co przerabiania, to na razie i tak mało opłacalne, bo żeby grać, musiałbyś kupić nagrywarkę bluray do kompa, która tania nie jest:)
nie wszystkie moga odpalac gry z ps2? A to dlaczego?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna