Nie jesteś zalogowany.
Jakoś mnie tak naszło żeby założyć temat o najnowszej grze na podstawie mangi/anime Naruto i Najnowszej grze Bleacha z serii Heat The Soul na PSP.
Naruto: Narutimate Accel
Dzisiaj przeglądając sobie stronke developera (CyberConnect2 odpowiedzialni za poprzednie części [Narutimate Hero 1,2,3]) Zobaczyłem pare newsów na stronie. Z starszych wiadomości wiadomo, że gra zapowiedziana jest na Kwiecień '07 jeszcze na naszą czarnulke[Ps2] (Yeah!). Gra będzie się działa już w czasach drugiej serii (starsze postacie itd.) Choć mam wielką nadzieje, że nie zabraknie postaci z 1 serii.
Narazie postacie Potwierdzone:
Naruto:
Sakura:
Kakashi:
------------------------------
Bleach: Heat The Soul 4
W końcu została zapowiedziana 4 część gry Bleach: Heat The Soul 4 na PSP! Gra zapowiedziana jest na Maj '07 no i narazie tyle z konkretów:P. Narazie zapowiedziano 5 postaci ale napewno będą wszystkie z poprednich odsłon + nowe
Postacie:
Ichigo
Ikkaku
Yumichika
Grimmjow
Hisagi
-------------
Strona główna(można zobaczyć filmiki z postaci):http://www.jp.playstation.com/scej/titl … index.html
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Daj mi nazwe najnowszej gry naruto po angielsku bo mam taka ale jest po japonsku:P.Byłbym wdzięczny... Pozdrawiam:]
Naruto: Ultimate Ninja (jap: Naruto Narutimate Hero) a jeszcze jeszcze 2, 3 i bedzie najnowsa Accel. jeszcze jest Naruto Uzumaki Chrnicles (jap: Naruto Uzumuka Ninden) ale to jest już Action-RPG
Naruto Ultimate ninja nie jest najnowsza Prosze podać pełną nazwe najnowszej gry naruto na PS2 wersja ANG
są tylko na ps2 2 gry po ang. Naruto Ultimate Ninja (Bijatyka) i Naruto Uzumaki Chronicles (Action-RPG)
Została potwierdzona nowa powstać w Naruto a jest nią Deidara
Deidara:
Wiadomo jeszcze o trybie znanym z N:NH3 czyli rpg mode...
Mam nadzieje ze walka bedzie bardziej przypominała walke z wersji na GC czyli Naruto Gekitou Ninja Taisen niz tą z Narutimatte Hero bo w NH jakos dziwnie sie walczylo i to mi sie nie podobalo zaś w wersji na GC walczylo sie super
mam nadzieje ze nie zroibią takiego błedu (jak naruto 3 ps2)jak wybieranie sobie techniki do kazdej walki bo to było bez sensu! widomo kiedy Konoha wtrafi na półki usa???
Dopisuje się do pytania powyżej,a tak pozatym czy te screeny tycza się Naruto na ps2 czy już raczej na ps3(mam nadzieje, że na ps2)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-25 18:31:27)
A raczysz przeczytać przynajmiej temat?
Sansiro dobijasz mnie, z każdym postem mam wrażenie że jesteś coraz blablabla( nie będę przytaczał słow). Jakbyś był dziewczyną to byśmy mogli przynajmniej sobie pomyśleć ze wyglądasz jak barbie i byśmy cię olali najwyżej a tak...
Tak, to są screeny na Ps2.
Sansiro dobijasz mnie, z każdym postem mam wrażenie że jesteś coraz blablabla( nie będę przytaczał słow). Jakbyś był dziewczyną to byśmy mogli przynajmniej sobie pomyśleć ze wyglądasz jak barbie i byśmy cię olali najwyżej a tak...
Tak, to są screeny na Ps2.
Chciałem się tylko upewnić bo coś za dobra grafika:P;)
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-12-25 20:59:35)
Nie jestem pewien ale chyba gdzieś pisałeś, że masz jakąś bijatyke naruto na Ps2 a raczej w grafice nic się nie zmieniło do teraz...
a cos z tych gier bedzie kiedys na PC?? albo podobnych?
raczej nie na pieca takie gry są żadkością
Słuchanko małe do was:] Podajcie mi dokładną date premiery Narutimate Accel. Pozdrawiam rodzinke ansi i fanów naruto;]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-01 19:21:46)
Zostały potwierdzone 2 nowe postacie [jupi]
Shikamaru:
Temari:
ooooo Temari będzie JUPI Już nie mogę się doczekać:)
Błagam podajcie skąd można ściągnąć jakąkolwiek część Naruto hero czy jakoś tak... Jakiejkolwiek innej gry związanej z Naruto... Bo ja obskumałem torrenty i wszystkie niedziałają w p2p też nie WIÄC SKÄD WY MACIE TE GRY??