Nie jesteś zalogowany.
Mam japoński egzemplarz tej kompilacji artystów, gdzie każdy zrobił historyjkę w świecie GitS. Całkiem spoko się to prezentuje. Nihei'a też wiadomo się weźmie.
No to jeszcze JoJo
Tego nie spodziewał się nikt!!!
JOJO'S BIZZARE ADVENTURE po polsku!Tak, to nie sen! Legendarny tytuł zostanie wydany nakładem naszego wydawnictwa!
Będą to wydania 2w1, w miękkiej lub twardej oprawie, format A5.
Gwarantujemy wydanie 17 woluminów zawierających części 1-3. Co dalej? O tym sami zadecydujecie wspierając naszą edycję.
Więcej szczegółów i pre-ordery po weekendzie!
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jedna z tych serii, które kupowało się po angielsku, bo ich wydanie u nas było czystą abstrakcją. Chyba tylko mangi z mechami są niezagrożone u nas polskimi wydaniami.
To teraz w Polsce będą już wszystkie duże tytuły z mang. Czego jeszcze nam brakuje?
To teraz w Polsce będą już wszystkie duże tytuły z mang. Czego jeszcze nam brakuje?
Takiego Gantza lub Shaman Kinga. Niby też ludzie prosili o więcej Clampa [Tsubasa lub Xxx holica], ale twórczość tych pań w Polsce sprzedaje się dość kiepsko, przez co nawet Waneko pisało, że nic więcej prócz Sakury i MKR nie będą od nich wydawać.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-12-13 20:51:05)
kiba01 napisał:To teraz w Polsce będą już wszystkie duże tytuły z mang. Czego jeszcze nam brakuje?
Takiego Gantza lub Shaman Kinga. Niby też ludzie prosili o więcej Clampa [Tsubasa lub Xxx holica], ale twórczość tych pań w Polsce sprzedaje się dość kiepsko, przez co nawet Waneko pisało, że nic więcej prócz Sakury i MKR nie będą od nich wydawać.
Zapomniałem o Clampie zupełnie, mi brakuje jeszcze Claymore.
HxH
Jeszcze wydajcie Gintame i Vagabonda i będę spełniony.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mi zdecydowanie brakuje
Beelzebub
Bobobo-bo Bo-bobo
Fist of the North Star
Hell Teacher Nūbē
Medaka Box
Rurouni Kenshin
Sakigake!! Otokojuku
Yu Yu Hakusho
Pyu to Fuku! Jaguar
City Hunter
Yu-Gi-Oh!
Shaman King
Mi brakuje, że wiele świetnych nowelek nie zostało wciąż wydane po polsku.
Mi brakuje, że wiele świetnych nowelek nie zostało wciąż wydane po polsku.
Jak to? Przecież Polacy wiele świetnych nowelek napisali. Chociażby „Latarnik” Sienkiewicza, czy „Dym” Konopnickiej.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-12-14 17:52:04)
Jedna z tych serii, które kupowało się po angielsku, bo ich wydanie u nas było czystą abstrakcją. Chyba tylko mangi z mechami są niezagrożone u nas polskimi wydaniami.
Jest jeszcze Detektyw Conan. Prędzej piekło zamarznie, niż ktokolwiek wyda to u nas
Rurouni Kenshin
Cóż, jak by nie patrzeć, 12 tomów Kenshina zostało wydanych po polsku...
kiba01 napisał:To teraz w Polsce będą już wszystkie duże tytuły z mang. Czego jeszcze nam brakuje?
Gintama
Ja zdecydowanie bym chciał obrazkową powieść Juuni Kokki (dwanaście królestw). Pamiętam, że kiedyś oglądałem anime i strasznie mnie ciekawiło co dalej, ale na ciekawości się skończyło, bo jednak książka w englishu jest ponad moje siły. Poza tym dowiedziałem się, że od 2001 roku dopiero w tym coś się ruszyło, nowy materiał, który ukazał się u wydawcy podobno miał aż 2500 stron, to równowartość 10 nowych tomów...
A z pełnokrwistej mangi to może Soten Koro (trzy królestwa) bym chciał, całości nie ma nawet po angielsku.
(...)mi brakuje jeszcze Claymore.
Biorąc pod uwagę jakość polskiej skanlacji, to mi nie brakuje. Równie dobrze mogliby ją przepisać...
Ostatnio edytowany przez Teitan (2019-12-23 18:00:01)
Czego jeszcze nam brakuje?
bodzia na Pyrkonie.