Nie jesteś zalogowany.
Hymmm Satoshi Kon
Czekam z niecierpliwością!
PS. na anidb jest trailer, ale nie ma żadnego źródła Może ktoś ma namiary na torrenta?
może być ciekawe
Czy tylko mi siÄ zdaje, Ĺźe ludzie na filweb'ie oglÄ dali ten film przed premerÄ ? Jakim cudem? Jak zdobyli ten film przed premierÄ ... skoro na aniDB premiera jest dzisiaj (25.11.2006)?
Co do samego filmu... zapowiada siÄ Ĺwietnie
Czy tylko mi siÄ zdaje, Ĺźe ludzie na filweb'ie oglÄ dali ten film przed premerÄ ? Jakim cudem?
ludzie na filmweb czÄsto oglÄ
dajÄ
bÄ
dĹş oceniajÄ
filmy przedpremierÄ
wiÄc nie sugerowaĹ bym siÄ ich opiniÄ
Ma to w ogóle angielskie napisy? Sam tytuł mnie zaintrygował, możliwe, że się za to wezmę
EDIT
jeżeli jest sub, to można potem pod jakiegoś rawa pod pasować xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-04-27 17:41:44)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
...napisy są wbite w film (angielskie) a jakość istotnie pozostawia wiele do życzenia...[blee]
Tu już jest od dawna. http://youtube.com/watch?v=fcUyB8hl8ro Mam juz nawet całego OST'a.
Ale powiem wam, że nie czekam, aż pojawi się w necie. Gdyby to do naszych kin weszło... ach...
Poza tym takie dzieła sztuki szanuje i jestem pewien, że w Polsce na DVD na pewno się pojawi.
EDIT: ~Michaello - dobra, fajnie, ale już zbaczasz z tematu. A temat jest konkretny - PAPRIKA -
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-27 21:48:58)
hmm calkiem calkiem, poczekam na dvd a swoja droga czekam jeszcze na The Invisiblezapowiada sie dobrze
Zwiastun widziałem jakiś czas temu na stronie Kina Domowego (ten telewizorek).
Niewiem czy to oznacza że zamierzają to wypuścić.
Ta wersja to dvdscr - była juz dostępna od jakiegoś tygodnia może dwóch. Ja i tak czekam na dvdripa i na jakieś konkretne tłumaczenie angielskie.
Trailer Paprika w jakości HD można ściągnać m.in. za pomocą Vuze (czyli Azureus 3.x)
by mogli to puścić w polskich kinach (no a nie na festiwalach)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-27 22:39:15)
pojawił się raw dvd rip od Q-R, ciekawe jak stoi z jakością