Nie jesteś zalogowany.
Ale wymysliles radziocd ale watpie czy karasume porwia kosmici bo byl juz taki moment w 1 czesci ale w mandzie Harimy. Eri powinna byc z Harimo bo zawsze kolo niego pokazuje swoje prawdziwe wnetrze i pasuja do siebie. :]. To wszystko co mam do powiedzenia naraazie
No własnie tak było w mandze Harimy (albo w śnie Tenmy teraz juz nie pamiętam dokładnie) a teraz po spotkaniu z Kenem Akamatsu Harima przeprowadza się do żeńskiego pensjonatu, jednoczesnie spotkanie z Kenem spowodowało obdarzenie Harimy "mocą" tak że wszystko co narysuje staje się prawdą (na Tenme ta moc nie zadziała bo siła miłosci jest wieksza, a jednocześnie jako ze Karasuma zniknął ona wyruszy na jego poszukiwania i zniknie z akcji trzeciego sezonu). Jednoczesnie rodzice Eri wyznaczają jej nowego kandydata na męża kórym okazuje się Harima. Smutny Harima skupia na sobie uwagę wszystkich dziewczyn tak że wszystkie się w nim zakochuje, więc sprzedaje pensjonat (który między czasie stał się jego własnością) i za te pieniądze przeprowadza się powiedzmy do Libanu bo tam panuje poligamia i będzie mógł ożenić się ze wszystkimi dziewczynami z klasy:D.
Romantyczni kolesie z was:P JA też jestem zdziebko romantyczny ale tylko po flasce:)3 Semestr zaczyna sie od nowego roku
Romantyczni? Po prostu nie mam już nadzieji że dojdzie do TYCH RZECZY toteż o nich nie piszę[slina]
Ostatnio edytowany przez radziocd (2006-12-28 18:16:42)
Romantyczni kolesie z was:P JA też jestem zdziebko romantyczny ale tylko po flasce:)3 Semestr zaczyna sie od nowego roku
Gdzie się dowiedziałeś, że 3 semestr zacznie wychodzić od nowego roku, bo przejrzałem przed chwilą zapowiedz na anidb i nic takiego nie zauważyłem.
Wlasnie sansiro gdzie sie dowiedziales ze 3 semestr wychodzi od nowego roku i jesli wiesz mozesz powiedziec kiedy dokladnie ?
P.S Radziocd
ja niedlugo zaczynam czytac mange wiec sie dowiem
Mozesz dac mi link do strony jakies gdzie jest all manga SR ?
Ostatnio edytowany przez turek101 (2006-12-28 20:43:21)
Tutaj jest cała manga SR anime eden
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2006-12-28 20:54:02)
Sorry m(e)st ale tam niema calej mangi ;p na tej stronie http://realitylapse.com/manga/schoolrumble.php
jest wiecej ale i tak nie jest to wszystko bede musial dzisiaj poszukac w google.
Tajkus napisał:yo siema, może ktoś wrzucić ostatni episod 26? Bardzo proszę...
Będzie... tak ok niedzieli.
A tymczasem odcinek 23 drugiego sezonu (Tenma pokazuje co potrafi ):
Info:
[l33t-raws]School_Rumble_Second_Term_23_(640x480_120fps_WMV9)[9B42539C]
Video: Windows Media Video 9 640x480 119.88fps 1584kbps
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps
Waga: 302MB (317041666 bytes)
Part1:
http://www.megaupload.com/?d=LJ526V9K
Part2:
http://www.megaupload.com/?d=81RNJYBPWięcej rawów School Rumble można znaleźć na DirectRaws
http://www.megaupload.com/?d=LJ526V9K
wrzuc ten part na rapidshare bo z megauploada nie da sie go pobrac. part 2 juz mam :>
czy ktos wie kiedy 3 sezon wyjdzie[slina]
czy ktos wie kiedy 3 sezon wyjdzie[slina]
Dołączam się do pytania. Posiada ktoś jakiekolwiek info?? Tęsknie za Eri:(:P
A czy w ogóle jest to pewne że wyjdzie ? xD bo jak tak to poczekam a jak raczej nie to zacznę czytać mangę ;p choć wolałbym anime bo mang mam dużo do przeczytania teraz xD i jeślli ktoś wie to może mi powie na którym chapterze kończy się akcja 2 sezonu (tak dla informacji;p)
A czy w ogóle jest to pewne że wyjdzie ? xD bo jak tak to poczekam a jak raczej nie to zacznę czytać mangę ;p choć wolałbym anime bo mang mam dużo do przeczytania teraz xD i jeślli ktoś wie to może mi powie na którym chapterze kończy się akcja 2 sezonu (tak dla informacji;p)
Jak by 3 sezon miał wyjść to byście to wiedzieli (czyt. bym was poinformował ). Ale wychodzi na to, że w tym roku nie uświadczymy 3 semestru... ehhh wielka szkoda. Pozostaje manga
kurna:/ Szkoda że u nas nie ma licencji do mangi JPF (top by było piękne ) poza tym może ktoś wie który chapter to koniec 2 sezonu bo chcę widzieć ile chapterów od tego czasu wyszło ;p
jakby jpf miał na to licencje to prędzej byś w anime 3 sezon ujrzał:)
mangaupdates podaje, że anime kończy się na 161 chapie
łeeee szkoda czyli sporo chapterów do przodu jest xD mogliby 3 semestr dać ;p poza tym nie tylko JPF wydaje mangi i prawdę mówiąc chciałbym by np: Wanenko wydało to bo dla mnie oni lepsze mangi dają i tłumaczenie mi się bardziej podoba;p kurna muszę wiedzieć skądś czy będzie nowy semestr czy nie bo jak nie to manga zostaje (szkoda że eng tym bardziej mnie zniechęca choć to nie problem czytać ją ;p)
Ostatnio edytowany przez lukaszplpl (2007-08-31 15:01:24)
...
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-11-29 20:33:41)
Rok minął i ani widu ,ani słychu Ktoś wie może kiedy trzeci sezon nadejdzie ?? Manga już powinna odskoczyć przez ten ostatni rok odpowiednio do przodu, więc trochę mnie martwi ,że jeszcze nie tworzą czy też nie ma jakieś oficjalnej informacji o rozpoczęciu.
EDIT. Podwójny post się zrobił więc proszę admina o usunięcie.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-11-29 20:34:04)
Rok minął i ani widu ,ani słychu Ktoś wie może kiedy trzeci sezon nadejdzie ?? Manga już powinna odskoczyć przez ten ostatni rok odpowiednio do przodu, więc trochę mnie martwi ,że jeszcze nie tworzą czy też nie ma jakieś oficjalnej informacji o rozpoczęciu.
No właśnie... też to mnie martwi, że nie ma ani jednej informacji na ten temat. Wszyscy milczą jak grób, pozostaje tylko manga
łeeee szkoda czyli sporo chapterów do przodu jest xD mogliby 3 semestr dać ;p poza tym nie tylko JPF wydaje mangi i prawdę mówiąc chciałbym by np: Wanenko wydało to bo dla mnie oni lepsze mangi dają i tłumaczenie mi się bardziej podoba;p kurna muszę wiedzieć skądś czy będzie nowy semestr czy nie bo jak nie to manga zostaje (szkoda że eng tym bardziej mnie zniechęca choć to nie problem czytać ją ;p)
Waneko to po tym co zrobili z GTO to niech lepiej nic nie tłumaczą, porażka Tłumaczą jakby byli dziećmi z podstawówki
Co do School Rumble 3 to sadze że na przyszły rok dopiero cza się szykować ale na pewno będzie pewnie chcą mieć całą mangę. Bo nie chce mi się wierzyć że nie będą tak popularnej serii kontynuować.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-11-29 21:21:19)
Chyba nie ma co liczyć na 3 semestr, a co do dwóch wcześnieszych to całkiem udane. Było wiele świetnych i bardzo śmiesznych scen. Szczególnie te z Harimą i Eri lecz niestety z powodu Tenmy i Harimy było to anime chwilami zbyt idiotyczne, że zamiast rozśmieszać zaczynało wkurzać,ale jako całość wyszło dobrze.
Chyba nie ma co liczyć na 3 semestr...
Zatem nie widziałeś ostatniego epa drugiego semestru. Przecież było tam wyraźnie powiedziane, że w trzecim semestrze jadą na wycieczkę do Anglii. Musi być więc trzeci sezon. W końcu niemożliwe, żeby zrobili to "dla jaj"...
Ja slyszalam ze miala byc kolejna seria juz w ubieglym roku:o