Nie jesteś zalogowany.
Ten temat robi się coraz lepszy, zaglądam do niego nawet pomimo, że tego anime nie oglądam
Czyli ta zielonowłosa bejbe C.C jest facetem? nice
Ten temat robi się coraz lepszy, zaglądam do niego nawet pomimo, że tego anime nie oglądam
Czyli ta zielonowłosa bejbe C.C jest facetem? nice
NIE NIE NIE nie jest, poprostu ludzie na forum zaczynają fantazjować a to że nie oglądałeś to grzech ciężki jeżeli wieżysz w boga
a to że nie oglądałeś to grzech ciężki jeżeli wieżysz w boga
Wierzę w zdrowy rozsądek, może kiedyś to obejrzę bo im robię się starszy tym głupszy
Szum napisał:a to że nie oglądałeś to grzech ciężki jeżeli wieżysz w boga
Wierzę w zdrowy rozsądek, może kiedyś to obejrzę bo im robię się starszy tym głupszy
sproboj jak bedziesz mial 100 lat smiesznie to anime zrobili od 1 do 20 nuda, fajnie zaczyna sie dziac od 20 epka 1-szej serii do 10 2-giej, i potem znow zaczynaja sie nudy, i ten Clampowski design. Ostatnia scena z opa r2 pokonala mnie gest Lulu jest na maxa gejowski
ps. zaraz zostane zlinczowany
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-06-27 00:46:06)
ara ara...
Wierzę w zdrowy rozsądek
(kojaży mi się z pirewszym rozdziałem książki "przenajświętsza rzeczpospolita")
CG to naprawde jedno z lepszych anime które polecam każdemu kto lubi intrygi strategię mechy i clampa
wszystko powyżej wymienione w tej seri jest tonami wrzucane na ekran
ps. Kilgur wyrwe ci flaki[hehe]
do wielkiego linczu nie dojdzie bo wiele osób już śpi->będzie jutro
ale to dobrze że ludzie mają inne gusta
Ostatnio edytowany przez Szum (2008-06-27 00:49:39)
Kilgur niemartw się też uważam ze Lulu/Zero to gej lub jakiś bi. A na pewno osoba na max'a metroseksualna.
A po doujiny z Code Geass nie sięgam, bo boję się, że zobaczę CC z "felerem", jak to napisała Gela.
z tego co pamietam to doujin w którym występował motyw futanari (ogólnie kto to wymyślił?!) nazywał się Code Eross i jest masakryczny uśmiałem się na całego (fakt motyw sex zabawki jaką jest Suzaku jest dziwny tym bardziej że to Shirley go zapina od tyłu XD reszta jest w miarę)
E: na razie trzy chaptery widziałem ale napisali ze będzie ciąg dalszy ^^
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-27 01:29:52)
To ile jest tych code eros:?
Nie zauważyłem u Leloucha homoseksualnych upodobań. Poza faktycznym lekko zpedziałym wyglądem jest całkiem straight.
Kilgur niemartw się też uważam ze Lulu/Zero to gej lub jakiś bi. A na pewno osoba na max'a metroseksualna.
Ja nie musze sie martwic Taki jest urok Clampa rysuja to baby i wrzucaja meskim postacia babskie gesty Nie wiem czy dla jaj to robia, moze specjalnie robia z niektorych postaci zniewiescialych metrosexualistow lub moze nieswiadomie, ale to mnie wlasnie najbardziej wkur.... jak zdarzy mi sie ogladnac cos Clampa, czego unikam jak diabel swieconej wody. Sama kreska i te proporcje sa jeszcze do przyjecia, ale czasem te gesty to mocno mi rozpierd.... klimat
Nie zauważyłem u Leloucha homoseksualnych upodobań. Poza faktycznym lekko zpedziałym wyglądem jest całkiem straight.
Nie chodzi o upodobania, bo to anime i jak narazie Lulu/Zero nie czycha na meskie posladki tylko o zachowanie. Zobacz opening z r2 tam to najlepiej widac jakies ostatnie hmm nie wiem 15-20 sekund kiedy Lulu/Zero unosi reke do twarzy, tak robia zniewiesciali panowie ktorzy czesto sa gejami. W samym anime czasem mu sie zdarzy cos podobnego, nie notowalem co gdzie kiedy bo mi sie nie chcialo i nie jestem na misji "Na tropie Gejow-czarodziejow"
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2008-06-27 04:56:29)
ara ara...
Ja do jego gestów nic nie mam. Baa, nawet przypadły mi do gustu-nadają postaci pewien styl/charakter. Już bardziej denerwują mnie właśnie te proporcje postaci. Czasem jest OK, a czasem wyglądają jak orangutany[brakslow].
Ostatnio edytowany przez Krzyżu (2008-06-27 10:15:55)
"Teatralne" gesty Lulu są w 100% usprawiedliwione. Przecież jest arystokratą. Arystokraci tak mają. Im wyżej, tym gorzej.
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
No ale nie da się ukryć , że CG jest anime nijakim ( gatunkowo ) więc może się ( z definicji ) nie podobać wielu osobom . A to że do tych inteligentnych czy ambitnych także nie należy wiedziałem już od 1 sezonu. Co nie zmienia faktu że faaaaaajnie to się ogląda .
Akurat zaliczam się do tych obywateli, którzy nie lubią przerysowanyh animców z mechami. Chyba, że jest to NGE, lub właśnie CG. Nie porównywuje tych dwóch, natomiast w obydwu widzę "coś", co powoduje, że mechy i przekolorowane niektóre postacie są mało istotnym dodatkiem. Przynajmniej w pierwszej serii. W CG tym "czymś" jest właśnie ambitne podejście do sposobu w jaki Lelouch planuje swoją zemstorewolucję. Bronią w jego wojnie są słowa, a nie mechy. Dlatego muszę tu zaprzeczyć Ci, Dźibrilu, i powiedzieć, ze akurat CG jest serią dość inteligentną, natomiast osadzoną w otoczce lekko komicznego i kolorowego świata, co może mylić.
Co do gestów jakie Lelouch wykonuje, to traktuje je jak część teatralnego wizerunku Zero.
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-06-27 12:01:55)
Co do gestów jakie Lelouch wykonuje, to traktuje je jak część teatralnego wizerunku Zero.
dokłądnie się z tobą zgadzam almisael, (do pozostałych co mają coś do gestów) czy wy nie chodzicie do teatru ? czy jedyne co oglądacie to gnioty filmowe rodem z hollywodu? czasem trafi się coś dobrego ale nie takie pozycje jak ostatnio ukazany hulk[baka]
Ostatnio edytowany przez Szum (2008-06-27 12:47:11)
"Teatralne" gesty Lulu są w 100% usprawiedliwione. Przecież jest arystokratą. Arystokraci tak mają. Im wyżej, tym gorzej.
Zgodzę się z tobą. Dla mnie jego gesty nie są pedalskie, tylko wyniosłe... momentami aż za bardzo, ale w końcu jest arystokratą i to nie byle jakim :p...
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
a tu ciekawostka o CC
To nie C.C :]
A kto inny wstepowałby do terrorystycznej organizacji, żeby wcinać pizze?
niem mam pojęcia ale napewno to nmie jest cc
Fakt, temat stał się naprawdę interesujący. Dawno, a moze nawet w ogóle nie widziałem jeszcze takiego Rape-Sex-Spisku