Nie jesteś zalogowany.
Shirley raczej będzie kręciła pokojówką, C.C raczej będzie w trójkącie, Jak w Gundam'ie było bara bara to tu też sie znajdzie (^_^) Gela19 czasami myślę że to jakiś facet pisze z twego konta masakra XD
Zgrzyt jestem 100% kobietą Tylko, że wyjątkową jak widać ( bynajmniej tak twierdza ludzie ) Jestem zbyt otwarta na każde tematy, by powstrzymywać się od konwersacji tego typu
a wiesz s0n1c że całkiem umknęło mojej uwadze to anime
Kolejny pomysł który mnie rozwalił, to ten że Shirley będzie kręciła z pokojówką( Sayako) Pytanie tylko czy w swojej oryginalnej postaci czy może dalej jako fałszywy Lulu :P
Trójkąt w CG? Byłby domyślam się ciekawy ale bardziej obstawiam to iż Lulu będzie leciał na 2 fronty a może nawet i 3 i żadna z pań nie będzie świadoma tego iż co drugie noce spędza z inną
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
neverar napisał:Gela19 napisał:Pomysł z gwałtem mnie rozwalił Ale rzeczywiście TO BY BYŁO COŚ
już w jednym anime takie coś widziałem i to jednak nie jest najlepszy pomysł...
Jeśli mogę spytać w jakim??
Basilisk
Ja myślę, że Imperator z impetem zgwałci Karen, po czym jej się to spodoba i zwiąże się z nim na stałe. Suzaku będzie próbował wybić jej to z głowy, ale skończy marnie, zabity przez jakieś krwawe lolitki. Karen mając już "wysoką" pozycję, będzie chciała załagodzić konflikt syna z ojcem (Lulusia z Imperatorem) i całkiem zgrabnie jej się to uda. A CC będąc już samotna wskrzesi Suzaku, po czym ów rycerz będzie chciał się odwdzięczyć wiedźmie, która z kolei okaże się transwestytą i tak Suzaku skończy jeszcze gorzej. Luluś pogodzony z Brytanią pojedzie do Chin i znów porwie Tian Zi (podobało mu się, jak mierzył do niej z "lufy"), weźmie ją sobie za żonę i wyjedzie razem z nią do UE (a może nawet do Polski), żeby pobawić się swoją mocą. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie (oprócz Suzaku - taki mały edit).
Zgrzyt jestem 100% kobietą Tylko, że wyjątkową jak widać ( bynajmniej tak twierdza ludzie ) Jestem zbyt otwarta na każde tematy, by powstrzymywać się od konwersacji tego typu
Kobieta lubiąca gwałty w anime - prawie ideał.
już w jednym anime takie coś widziałem i to jednak nie jest najlepszy pomysł...
Robisz tylko reklamę tego anime.
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-06-26 19:16:12)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
To chyba najzabawniejsza i najciekawsza wersja rozwoju akcji jaką słyszałam (czytałam):P Tylko ten Happy end mnie razi
Ale pomysł jakoby C.C. była transwestytą mnie powala na łopatki Czyżby C.C rzeczywiście miała "feler" między nogami? Kto sprawdzał niech się wypowie hahaha
Jezeli C.C okaże sie transwestytą, to bardziej bedzie z V.V bo on tez jakos nie pewnie wyglada na faceta I zapomnieliscie o czarnej mambie i ogim Czarna mamba pojdzie do Rolo, a Ogi pewnie bedzie bawic sie dalej w orgie z pozostałosciami zakonu ^^
Moja mała C.C. ma #@&*....ale cóż miłości jest ślepa, będę gasił światło...
O czym wy w ogóle piszecie :|
O czym wy w ogóle piszecie :|
heh troche zeszliście z tematu na jakieś tam hentaje, osobiście uważam że robienie hentaja z dobrej seri(zresztą ogólnie) tylko psuje jej reputacje i zniechęca a ostatni raz widzialem na torrentach dużo tego z CG
Co do zakończenie to myślę że ostatnia scena to będzie jak pokażą Lulu po przegranej na jakimś zadupiu w bujanym fotelu z C.C. lub Karen XD
Ostatnio edytowany przez Maku (2008-06-26 22:23:13)
Macie racje, że rozmowy zeszły na niepotrzebny tor. Ale do hentaia jeszcze daleko było, jednakże przepraszam za niepotrzebne insynuacje. Za bardzo rozwinęliśmy temat romansu w CG ;p
Maku oby tylko nie zrobili końca takiego jak w DN albo jak w pierwszej serii gdzie Lulu toczyłby walkę na śmierć i życie z jakimś ważnym i wielkim wrogiem. Bo potem czekać na 3 serię to chyba świra idzie dostać :p Ewentualnie powstało by OVA
Moja mała C.C. ma #@&*....ale cóż miłości jest ślepa, będę gasił światło...
[roftl]
Oczy możesz oszukać... Ale zmysłu dotyku nie bardzo... A zły dotyk boli przez całe życie...
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Shirley raczej będzie kręciła pokojówką, C.C raczej będzie w trójkącie, Jak w Gundam'ie było bara bara to tu też sie znajdzie (^_^) Gela19 czasami myślę że to jakiś facet pisze z twego konta masakra XD
Zgrzyt rozwaliłeś mnie tym postem. Albo ty nie jesteś facetem albo nie wiesz jakie są dziewczyny i siedzisz w zamknięciu hikkomori. Zachowałeś się co najmniej dziwnie jakbyś pościł (w zdarzeniach z odmienna płcią) albo uważał dziewczyny za takie jakie są w anime (yamette!!), i innych nie widział/znał. Aż się chce napisać słówko na "ż" ale się wstrzymam bo wiem jaki ma wydźwięk i jeszcze nie jestem w 100% pewny czy się należy.
Gela natomiast pisze najnormalniej w świecie i wyraża swoje zdanie.
A wszystkim - polecam dojinshi z CG których jest cała masa już (ponad 120) i sporo po angielsku (około 30-40) ładnie narysowanych i możecie się wyżyć emocjonalnie jak i cielśnie a nie pierdolić głupoty.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-06-26 22:50:07)
Skoro już Kisiel wyraził swoje zdanie , to ja także napisze co nieco.
Zacznę od zgodzenia się z Kisielem , a zakończę pisząc , że dla mnie osoby które lubią oglądać gwałty czy to w anime czy w filmach aktorskich są... no tu sobie coś wstawcie. Żywię szczerą nadzieję że to żarty były.
~Dżibril kazdego kręci co innego jedni lubią jak im stopy śmierdzą a inni jak im cyganki śpiewają
Aż się chce napisać słówko na "ż"
Żyd?
Ostatnio edytowany przez almisael (2008-06-26 23:37:54)
Kisiel masz racje nie jestem facetem(o boze jak ch**owo to brzmi XD), jestem kosmitą (u nas inaczej sie rozmnażamy) przybyłym na ziemie by poznać wasze obyczaje a zacząłem od forum ANSI, tak naprawdę każdy kto to czyta jest napromieniowany kosmicznym pierdzeniem kontrolującym umysł buahahaha zawładniemy tą planetą. A zapomniałeś dodać ze nie wszystkie dojinshi z CG są warte zobaczenia (I_I) niektóre są wręcz tragiczne (ale fakt sporo ich, i można znaleźć naprawdę fajne). Jak hikkomori zarabiają za życie ?!(o_o)!? I czy za oknem jest inny świat? Gdybym go tylko nie zamurował....
Kisiel napisał:Aż się chce napisać słówko na "ż"
Żyd?
Nie nie do gazu PROSZĘ XD mydła zemnie nie zrobicie xP
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-26 23:41:18)
Te wszelkie insynuacje wynikają z nudów, jakie przynosi nam druga seria. Mamy już 11 odcinek, a nic się takiego nie zdarzyło.
A po doujiny z Code Geass nie sięgam, bo boję się, że zobaczę CC z "felerem", jak to napisała Gela.
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-06-26 23:48:12)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Kisiel napisał:Aż się chce napisać słówko na "ż"
Żyd?
żal or żenada
Kisiel masz racje nie jestem facetem(o boze jak ch**owo to brzmi XD), jestem kosmitą (u nas inaczej sie rozmnażamy) przybyłym na ziemie by poznać wasze obyczaje a zacząłem od forum ANSI, tak naprawdę każdy kto to czyta jest napromieniowany kosmicznym pierdzeniem kontrolującym umysł buahahaha zawładniemy tą planetą.
Dr. Slump się kłania
A zapomniałeś dodać ze nie wszystkie dojinshi z CG są warte zobaczenia (I_I) niektóre są wręcz tragiczne (ale fakt sporo ich, i można znaleźć naprawdę fajne).
Prawdziwym znawcom chyba o tym nie muszę przypominać.
Jak hikkomori zarabiają za życie ?!(o_o)!? I czy za oknem jest inny świat? Gdybym go tylko nie zamurował....
To jedyne racjonalne wytłumaczenie
A po doujiny z Code Geass nie sięgam, bo boję się, że zobaczę CC z "felerem", jak to napisała Gela.
Futanari?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2008-06-26 23:47:07)