Nie jesteś zalogowany.
ups post do usunięcia
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-08-12 17:12:35)
bardzo dobry odcinek
a dlatego bardzo dobry, bo wrocilamoja Kallen ^_^
cycaty aniol zniszczenia ^_^
no i ten nowy guren , poezja
Xa może jest prawdopodobieństwo że Nanally żyje chociaż według mnie szanse są nikłe ;] Ale kto wie spami zobaczcie i powiedzcie wasze opiniehttp://www.geass.jp/correlative.html Jak widać jako marte postacie są zaznaczone Clovis, V.V, Euphemia i ten rycerz Vampir Brytani Nanally, Sayoku i ta co się Nanally jescze nie są ale nie znam zbyt japońskiego i nie wiem co tam pisze jak ktoś mógłby to przetłumaczyć z góry dziekuje.
przy Nunnally, Sayoko, Guilford, Romeyer i Asahina jest napis zaginiony...
Więc jest szansa że żyją ^.^ ;] a tak poza tematem uczysz się japońskiego ?:D
Gdyby tam było napisane że nie żyją to by był to spoiler ... oni tam napisali tyle ile można wywnioskować po obejrzeniu ostatniego epizodu
A najlepsze jest to, że Suzaku za zabicie Nunally dostanie podrasowanego knightmara, żeby jeszcze bardziej wkurwiać ludzi. :|
~almisael świeta prawda, a orange za to że niby pomógł uratowac Suzaku w 1 serii to stracił cały swoj status, a tu za zabicie (może nie, mam nadzije) członka rodziny królewskiej gówno mu zrobią.
Czepiacie się >.> Nina jest fajnaaa stworzyła super bombkę i gwałci meble....
Suzaku też fajny dał rade zabić własnego ojca dąży do swych celów, i nawet jak by chciał zginąć przez geass lulka nie może xD a to ze są nienormalni, dziwni inni nie znaczy że trzeba wytykać palcami, trzeba być tolerancyjnym. (śmierć amerykanom ^^)
Skoro Kallen wrocila moja biedna CC odejdzie jeszcze dalej w kat, chyda ze bedzie pomagac Lulu w depresji w taki czy inny sposob...
w inny, w inny ;]
<sex> w inny:D ona wie co dla niego najlepsze:D
"mój panie kąpiel gotowa, pozwól ze umyje ci plecki :3 z przodu też @____@ nie proszę nie dotykaj mnie tam..... "później oh ah królewskie łożę. xD już raz chciał by Karen go pocieszyła ^^ ale nie chciała >.>
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-08-13 19:59:11)
bo miala pewnie okres:-) to nie chciala go brudzic :-)
~khadzad tylko chyba są z 4 różne mangi CG i z 3 rózne novelki i z tego na podstawie żadnej z tych wszystkich nie powstaje anime.
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-08-14 00:23:13)
I trzeba wspomnieć ze te mangi nie mają najlepszego scenariusza.. a niektóre są po prostu dziwne . Zarathustra coś ty narobił ! tera mogę sobie darować oglądanie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-08-14 00:47:15)
W zasadzie to innego zakończenia sie nie spodziewałem Czy z tymi mangami Code Geass nie jest tak jak z NGE? Najpierw powstało anime a później mangi?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Nie piszcie tu nic o zakończeniu. Błagam was ludzie o ile wy popsuliście sobie przyjemność oglądania o tyle nie róbcie tego innym.