Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Maku (2008-08-11 21:39:54)
moje przemyślenia
Odcinek mnie nieźle zszokował, do tej pory nie mogę się zbytnio pozbierać :/...
heh te krzyki Lyoyda... "Złooodzej... Mój... Mój..." xD w 15 min 16s
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-08-11 22:20:35)
Hmmm
~Zarathustra, jeśli to Raito, to chyba Cię fantazja poniosła przy montowaniu xD
W koncu zabili Nunaly - oby nie wrocila. Teraz dopiero zacznie sie prawdziwe szalenstwo w wykonaniu Lulu i moze w koncu pozbedzie sie tej zrytej maski na ktora narzekam od pierwszego sezonu :-).
Zabicie Suzaku w stanie jakim raczej sie teraz znajdzie znajac jego charakter, to jak zdeptanie robaka, nie przyniesie Lulu satysfakcji wiec akt zemsty przeciagnie sie do grand finale, choc rownie dobrze moga go skasowac brytyjczycy - jak by na to nie patrzec zabil czlonka rodu krolewskiego.
Trzeciego sezonu na szczescie nie bedzie :-), gdyby powstal to patrzac na coraz to wieksza sile razenia uzywanego uzbrojenia akcja musiala by sie przeniesc w kosmos bo z ziemi by duzo nie zostalo.
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-08-12 00:02:37)
[możliwe spoilerki]
wy ludzie jesteście nienormalni ! Co że Nunaly zginęła xD(co jest pewne na 80%)
wróciła najlepsza dupa całej serii xDDD Karen i ten nowy Guren @____@
To że Będzie zdrada w zakonie to na bank xD jednak Suzaku będzie pragnął swej śmierci po tym co zrobił (zgrillował Nunaly xD bo to wybuchowa dziewczyna była xD rozpłynęła się w powietrzu xDDDDD). Tera będzie trzeba się męczyć z deprechą Lulka >.> chcę więcej ofiar, więcej Karen niech C.C też zginie warz z Suzaku Jeeeee
Nieeeeee nie zgadzam się ! zostanę terrorystą i zrobię w tej Japonii taką jatkę że że CG stworzą od nowa na moich warunkach, niech kto tylko spróbuje strącić tego cycatego anioła śmierci (O.O)
Znalazłem tytuły epków ciekawe czy się spełnia
Pokaż spoiler19- Betrayal
20- Emperor Disqualification
21- The Ragnarök Connection
22- Emperor Lelouch
23- Wilight Battle Field
24- The Sword Which Can Kill the Gods
25- World End
No ostatni odcinek był mocny, aż strach się bać co teraz Lulu będzie zdolny zrobić o.O
Jedyne czego nie mogę znieść to Nina , w temacie postacie z anime do odstrzału umieszczę ją jako pierwszą na mojej liście grrr
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Ep mocny to prawda, a teraz wszyscy ręce w góre i "NINA NA STOS!!, NINA NA STOS!!, NINA NA STOS!!"
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
nina na stos ! xD
Xa może jest prawdopodobieństwo że Nanally żyje chociaż według mnie szanse są nikłe ;] Ale kto wie spami zobaczcie i powiedzcie wasze opiniehttp://www.geass.jp/correlative.html Jak widać jako marte postacie są zaznaczone Clovis, V.V, Euphemia i ten rycerz Vampir Brytani Nanally, Sayoku i ta co się Nanally jescze nie są ale nie znam zbyt japońskiego i nie wiem co tam pisze jak ktoś mógłby to przetłumaczyć z góry dziekuje.
A tu macie naszego rodaka http://www.geass.jp/world_03_ex.html?pid=chara_60.html << Monica Kruszewski
EDIT:
Ostatnio edytowany przez KieR (2008-08-12 17:15:28)