Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem jak wy, ale po 17 odcinku ja już wiem jak skończy się seria. ;/
Suzaku przypadkowo wypierdoli w kosmos cały zakon za pomocą broni Niny i w nagrodę zostanie pierwszy rycerzem Sznycla. Oczywiście cały czas będzie się dręczył debilnymi dylematami.
ja tam czekam na napisy
a w quizie mi wyszedl
Nie wiem jak wy, ale po 17 odcinku ja już wiem jak skończy się seria. ;/
Pokaż spoiler
Imp i Leluch zatłuką się na śmierć i nowym władcą świata zostanie Sznycel, wszystko w myśl zasady "gdzie dwóch się bije...".
Wygląda na to możliwości przejścia Kallen na stronę brytyjską jest ciągle otwarta, ale wątpię żeby pokuszono się o tak ciekawy zwrot akcji.
Pokaż spoilerCzy Lulu jest naprawdę tak głupi by wysłać Rolo po Nunally?
no właśnie, też mnie to zaskoczyło.
Mnie tam w quizie wyszedł
Wygląda na to możliwości przejścia Kallen na stronę brytyjską jest ciągle otwarta, ale wątpię żeby pokuszono się o tak ciekawy zwrot akcji.
Czyżby, Lakshata (dobrze to napisałem?) zmodyfikowała/naprawiła dla Jeremiaha Siegfrieda?
Ostatnio edytowany przez Tristan (2008-08-04 11:59:34)
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Tak też myślałem
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-08-04 12:46:48)
obejrzałem i....
a co do quizu to wyszedł mi Lulu... ale to można było łatwo przewidzieć po zaznaczaniu odp. ciekawe co trzeba zaznaczyć na Nine... heh
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-08-04 21:49:10)
Co do quizu wystarczy tylko znać poszczególne postacie, ich zachowanie i psychike i już masz tą co chciałeś.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Kroko to spróbuj trafić impka
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-08-04 22:04:41)
Zastanawia mnie jeszcze 1 pilot okrągłego stołu. Co on ma z tym okiem. Nie widać, żeby to była jakaś rana, a z taką technologią jak jest w CG, co to za problem mieć nowe? A może tam jest oko z Geasem? Tylko tak jak by zapieczętowane, żeby nie narobił szkód. :>
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-08-04 23:42:31)
Wiedziałem... tak sobie myślę te mechy coś mi przypominają.. i do tego te pływające, latające krążowniki. Przecie to to samo co w Super Robot Wars Original Generation @___@ odwołuję to że CG ma oryginalne projekty mechów itd.
A co do odcinka, no w końcu widać WOJNĘ ! XD
I mnie martwi zakończenie i możliwość istnienia Geassa co cofa czas (X_X)
Ale mam taką fajna wizje zakończenia.. Wszytko kończy się szczęśliwe itd. wszyscy się radują latają białe gołębie, wskakuje Nina to mecha Suzaku detonuje tą bombkę (wcześniej zwiększając jej moc) i cała Japonia i nasi bohaterowie wyparowują xD
Jednak jeśli C.C i Karen są zepchnięte na bok to znaczy ze odegrają ważną role, i żeby tak było tęsknie za Karen w tych sexi strojach (^@^)
Pokaż spoiler(...)
Zastanawia mnie jeszcze 1 pilot okrągłego stołu. Co on ma z tym okiem. Nie widać, żeby to była jakaś rana, a z taką technologią jak jest w CG, co to za problem mieć nowe? A może tam jest oko z Geasem? Tylko tak jak by zapieczętowane, żeby nie narobił szkód. :>
może chłopek widzi przez ciuchy:D , lub ma coś na styl Amateratsu(jakoś tak się pisało) Itachiego:P:P
Pokaż spoilerobejrzałem i....Dziwne to wszystko się robi, Suzaku nie wystawił Lulucha. Schneizel jest za bystry, niby nic nie wiedział o geass ale dał nam do zrozumienia iż znał wszystkie inne tajemnice a teraz dzięki wiedzy na temat tej mocy poukładał je sobie w całość i to on rozdaje karty. Zakon Czarnych Rycerzy dostaje po dupie w starciu na pierwszej linii :/... a co za tym idzie jeśli Rakshata nie unowocześniła jakoś mechów zakonu to będzie nie równa walka. CG jest strasznie zakręconym anime, ciężko tu coś przewidzieć, dajmy tu przykład ze spotkaniem Suzaku i Lulu ... kto by pomyślał że tak to się potoczy.
Pokaż spoilerMnie bardziej ciekawi co dalej z CC i czy Schenitzel powiadomi caly świat kim jest Zero...jest inteligentny i wie napewno ze w ten sposob podkopalby morale zakonu
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
Schneizel raczej powinien oznajmić światu kim jest Zero ... nie zapomnijmy że ma nagraną jego rozmowę z Suzaku gdzie Lulu przyznaje się iż jest przywódca zakonu a także do popełnionych zbrodni w sposób niezbyt dla niego wygodny... Jeśli Schneizel to wykorzysta to Zero jest na straconej pozycji :/... oczywiście jeśli ludzie uwierzą w to co on im powie.
a to jest ciekawe ...
http://pl.youtube.com/watch?v=qCQJU9ngf … re=related
będzie mnie prześladować już chyba do końca to jak Kalen bije Suzaku xD
Ostatnio edytowany przez Ebrithil1691 (2008-08-05 11:27:07)
to co powinien a to co zrobi to są dwie różne rzeczy... co nie zmienia faktu że kolejny as w rękawie Sznycla... moim zdaniem o Zero/Lulu dowiedzą się członkowie rodziny królewskiej i część z Roundsów... może
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
A zauważył ktoś, że Zero ostatnio nie bardzo myśli o uratowaniu Kallen? W głowie ma tylko plany uratowania Nanally, a o odbiciu Kallen coś nic nie mówi. Więc całkiem możliwe że Kallen przejdzie na stronę wroga, do tego wystarczy że ktoś weźmie nagranie od Schenitzel'a np ten któryś tam rycerz co z nią rozmawiał w tym odcinku albo choćby nawet Suzaku. Lulu mówi że zabił Euphie i że Shirley zginęła przez niego. To chyba wystarczy żeby namieszać Kallen w głowie.
No i jak widać powtarza się sytuacja z pierwszej serii. Toczy się jakaś ważna bitwa, a Zero znowu załatwia w tym czasie swoje prywatne sprawy olewając zakon. Dobrze że chociaż później się pojawił. Możliwe że się zbuntują. Jeszcze niech Schenitzel oznajmi światu kim jest Zero to wtedy już całkiem zrobi się nieciekawie dla Lulu. Swoją drogą to ten Schenitzel to też całkiem sprytna bestia, od razu widać że to rodzina Zero.
A co do Quizu to wyszedł mi
Ostatnio edytowany przez fudo (2008-08-05 13:26:44)
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?
a w tym odcinku nie było że lulu kazał dla rolo uratować i kallen i nunally?
a w tym odcinku nie było że lulu kazał dla rolo uratować i kallen i nunally?
Nie. Wysłał go po Nanally, a o Kallen nic nie wspomniał.
Yami ni madoishi awarena kage yo... hito o kidutsukete otoshimete,
tsumi ni oboreshi gou no tama... ippen, shindemiru?