Nie jesteś zalogowany.
tak poprawnie czytane to będzie kruszewski więc czemu nie? ale bismark śmierdzi niemcem jak nic
tak poprawnie czytane to będzie kruszewski więc czemu nie? ale bismark śmierdzi niemcem jak nic
Od razu to mi się skojarzyło z bohaterkami książek A. Pilipiuka
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Szum napisał:tak poprawnie czytane to będzie kruszewski więc czemu nie? ale bismark śmierdzi niemcem jak nic
Od razu to mi się skojarzyło z bohaterkami książek A. Pilipiuka
W takim razie powinna się pojawić polska armia z jej asem Jakubem Wędrowyczem choć to przyszłość, to pewnie z jego wnukiem Piotrusiem, w końcu miał rządzić światem
mi tam z Pilipiukiem to się tylko Jakub Wędrowyc, bo reszta jego ksiąrzek mnie nie pociąga. a ty piszesz o dziedziczkach(czy jakoś tak) tak? sry za OFFa ale rzadko spotykam kogoś kto czytuje takie książki oprócz moich znajomych
W takim razie powinna się pojawić polska armia z jej asem Jakubem Wędrowyczem choć to przyszłość, to pewnie z jego wnukiem Piotrusiem, w końcu miał rządzić światem
z tego co pamiętam to w organizacji terrorystycznej jakiejś był to może impek to wnusio? a pra to lulu
Ostatnio edytowany przez Szum (2008-07-19 15:01:22)
Piotruś był w Al Kaidzie- organizacji katolickich fundamentalistów
mi tam z Pilipiukiem to się tylko Jakub Wędrowyc, bo reszta jego ksiąrzek mnie nie pociąga. a ty piszesz o dziedziczkach(czy jakoś tak) tak? sry za OFFa ale rzadko spotykam kogoś kto czytuje takie książki oprócz moich znajomych
Dokładnie to chodziło mi o trylogię: Kuzynki, Księżniczka, Dziedziczki
W sprawie Piotrusia wiele się nie wypowiem, bo przygodę z J.W. zakończyłem na razie na Kronikach J.W. bynajmniej jak skończę czytać opowiadania Lovecrafta powrócę do pana Wędrowycza
Wie ktoś może z skąd można wziąć tapety na telefon z Code Geass
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Możesz sobie zrobić ;p
Jak?
Tak trudno zmniejszyć rozdziałkę? Choć przy dużych obrazkach będzie trzeba niezłe mikroskopu... ;]
...
Jak?
Znajdujesz Themes Creatora do telefonu jaki posiadasz, później skalujesz odpowiednio obrazki i wczytujesz je do kreatora i tyle, to jest bardzo proste.
Komplikujesz, do tapety to w zasadzie na upartego paint wystarczy .
Komplikujesz, do tapety to w zasadzie na upartego paint wystarczy .
I tak też zrobiłem
juz jutro nowy odcinek.
a wsscy ci ktorzy psiocza ze CG sie skoczy na 2 serii
Idzcie do diabla !!
Ja chce nawet 5 serii CG i niewazne ze ebda nudne jak naruto.
Ja chcę żeby było przynajmniej ze 200 parę odcinków:) będę płakać jak Code geass sie zakończy:D
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-07-19 21:47:30)
Ja chcę żeby było przynajmniej ze 200 parę odcinków:) będę płakać jak Code geass sie zakończy:D
z tym to przeginka ale r3 czemu nie?Ale nie więcej
Szum no przecież nie na serio:P
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-07-19 21:59:41)
Jak coś to petycja ;>
Jak nie to szantaż pod pretekstem zabójstwa sąsiada ;s
Ostatnio edytowany przez Rivlous (2008-07-19 22:14:45)
Autor scenariusza powiedział, że wszystko kończy się w R2 i zakończenie będzie definitywne więc raczej nic już nie powstanie.