Nie jesteś zalogowany.
Wiesz, w pierwszym epie to OPa nawet nie musi być, to nic dziwnego.
PS. Co do angielskiego dubbingu - dobra, nie rozejrzałem się i nie zauważyłem że już seyuu są wypisani, ale faktem jest że angielski dubbing w grze wypadał zaskakująco dobrze.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-06-02 10:25:20)
DMC po japońsku?;] Kiepsko to widzę, zważywsz na to, że już się przyzwyczaiłem do ang dub w grze - zresztą jak większość fanów, ale to tylko takie narzekanie, wynikające z troski o animowaną wersję świetnej gry:]
Lukłem i muszę powiedzieć, że mi się podoba, i to bardzo. Odgłosy broni są boskie, cieńcie miecza tak samo. No i głos Dantego jest spoko, ponieważ podkłada pod niego Toshiyuki MORIKAWA. xD Podkładał m.in do: Berserk (TV) as Griffith, Black Lagoon (TV) as Chan (ep 11), Black Lagoon: The Second Barrage (TV) as Chan, Fighting Spirit (TV) as Alexander Volg Zangief xDxD, Final Fantasy VII: Advent Children (movie) as Sephiroth, Initial D: Fourth Stage (TV) as Daiki Ninomiya, Inu Yasha (TV) as Naraku; Kagewaki, Tenjho Tenge (TV) as Mitsuomi Takayanagi, Trigun (TV) as Kesskass i wielu innych. xD Czekam na to z niecierpliwością. xD
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-02 12:51:17)
Przejrzałem pobieżnie odcinek i strasznie mi przypomina Hellsinga. Poza tym jakość była fatalna, więc może to przeszkadzało mi w odbiorze, ale podobało mi się średnio. Oglądałem w sumie klatkami, ale Super-Badass-Samotnik Dante nie podoba mi się w zestawieniu z blond loli [mam nadzieję, ze to epizodyczna postać, a nie kolejny dzieciak, którego będą ratować]. Poczekam na oficjalne wydanie, to może powiem coś więcej .
Co do jakości odcinka muszę się zgodzić z ~Yaqb, gdyż była do kitu. Natomiast jeśli chodzi o japoński dubbing to szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie oglądać jakiegokolwiek anime w innym języku. Widziałem kilka anime w języku angielskim (m.in Full Metal Panic i Chrno Crusade) i angielska ścieżka dźwiękowa według mnie brzmi dość sztucznie, no ale co kto lubi:). ja osobiście jestem za Nihongo.
Btw. na torrentach jest już dostępny Sousei no Aquarion OVA 1 -Wings of Betrayal
mi tego co strusic podał nie chce nawet odczytać:/
EDIT: już po problemie:)
Ostatnio edytowany przez dragon91pl (2007-06-02 14:27:29)
hehe a mnie sie pierwszy ep podobal stylem i akcja przupomina po czesci jakze kochany [przeze mnnie] Balck lagoon :] co pozytywnie wplyneo na moja ocene nie wiem jak jeszcze dialog [wiadomo narazie rtyko rawka dostepna ale mam nadzieje z tez bedzie dobrze ]
no trzeba przyznac, ze sie dobrze zapowiada :] wie ktos jaka grupa hs sie za niego bierze?
Ostatnio edytowany przez ziomalLDZ (2007-06-03 07:36:05)
Czytałem gdzieś że chyba Animanda ma się za niego wziąć
To nie jest tak źle. Chociaż wolałbym, aby była to inna grupa. xD
Podobal mi sie! ale spodziewalem sie WIECEJ SIECZI! ale to pierwszy z 12 epkow i tu jest bOL!ale jak seria sie spodoba to pewnie 2 sezon zrobia
Mam taką nadzieję.
Ciekawe mam tylko nadzieje ze epki beda szybko wychodzic bo juz dosc dlugo czekalem na ten tytul
Podobal mi sie! ale spodziewalem sie WIECEJ SIECZI! ale to pierwszy z 12 epkow i tu jest bOL!ale jak seria sie spodoba to pewnie 2 sezon zrobia
Masz racje 12 epkow to troche malo ale na pewno jak sie spodoba to zrobia ich wiecej
po prostu dopracowywują zczegóły:D
a co do startu to myśle że wydali 1 epek żeby nas napalić jeszcze bardziej na serię
Ostatnio edytowany przez dragon91pl (2007-06-03 17:59:51)
A jak ktoś jest kamikaze to polecam to [TV-Japan] Devil May Cry - 01 RAW (1920x1080 x264 AAC 5.1ch).mkv