Nie jesteś zalogowany.
studentem nie jestem więc czas mam, ale obawiam się, że większość raczej odpada
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Zróbmy spontan chodźmy gdzieś dziś ^_^ ew. hm możemy się u mnie spotkać 'jak za starych dobrych lat' xD
Rozmawiałem z Kensusiem i tak wstępnie ktoś reflektuje teraz na 3 lutego?
Miejsce czas... hmm kwestia do ustalenia, ale raczej pewnikiem gdzieś na starym.
ew. od biedy można spotkać się u mnie.
Kurde, 4 mam ciężki egzamin, szkoda ;/
Kurde, 4 mam ciężki egzamin, szkoda ;/
Nic straconego, z Olkiem rozmawiałem i w weekend możemy się spotkać w większym gronie. Może jakieś 'Buch Party' znów uskutecznimy ^^
W takim wypadku termin weekendowy... chętni?
mi tez pasója wszytkie dni opróczn iedziel bo szkoła
No w weekend coś by się zdało ;] a Buch Party jak najbardziej
Ostatnio edytowany przez Maniack (2010-02-03 00:38:59)
.. ja na sob zgadany z Iskiem jestem..
jesli chodzi o "rzeżuchę".. spoko.. pogadać trza .. zobaczyć się.. a jak dojdzie do skutku to na pewno coś się poogarnia i uskuteczni
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
hehe to niezle hmm w sobote tez mi pasi moge wejsc na egzamin lekko wstawiony hahah
Gdyby ktoś jutro (w sumie dziś) reflektował na małe piwko wieczorem, to zapraszam do siebie
Przyjedzie kilka osób i generalnie zapowiada się miła atmosfera
Kontakt poprzez pm... ew. osoby zaznajomione telefonicznie
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-11-19 01:40:18)
Ciekawe, ciekawe, od jakiegoś czasu mieszkam w poznaniu
Pozdro Isao~
ファンのファンのために
Gdyby ktoś jutro (w sumie dziś) reflektował na małe piwko wieczorem, to zapraszam do siebie
Przyjedzie kilka osób i generalnie zapowiada się miła atmosfera
Kontakt poprzez pm... ew. osoby zaznajomione telefonicznie
Oczywiście z wyprzedzeniem nie mogłeś dać info, nie?
"Skazany na zajebistość"
Powinienem mieć mu za złe, ale znam siebie, by wiedzieć, czym jest umawianie się na ostatnią chwilę.:p
No szkoda, że tak na ostatnią chwilę, niestety mam już inne plany na ten weekend ;/
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Gdyby mi ludzie poddawali długi i bym nie chodział o kulach, to z chęcią bym wpadł. A tak to na weekend szykuje się inne chlańsko
gdybym miał pracę, to miał bym pieniądze i wtedy stać by mnie było na piwo (liczba mnoga), ale z racji, że ostatnio żadnej roboty nima, to trudno...
Na piwo zawsze się znajdzie ;]
Ja proponuje jakąś ustawkę w grudniu
Tylko uprzedzajcie wcześniej, żeby można było sobie czas zaplanować
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Oczywiście z wyprzedzeniem nie mogłeś dać info, nie?
No szkoda, że tak na ostatnią chwilę, niestety mam już inne plany na ten weekend ;/
nyah... czysty spontan, ot co to było... zresztą, jak większość, jeśli nie wszystkie ewentualne ostatnie spotkania
Można pomyśleć coś o przyszłej sobocie lub kolejnym weekendzie, jeśli jacyś chętni są (będą) [jakkolwiek]...
tak sądzę
Powinienem mieć mu za złe, ale znam siebie, by wiedzieć, czym jest umawianie się na ostatnią chwilę.:p
khem... no właśnie panie kierowniku
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-11-22 12:43:41)