Nie jesteś zalogowany.
~_YondaimE_ jak chciabyś wiedzieć to Pain wogóle nie był tym głównym złym, on jest tylko marionetką w rękach Madarame
No i się wyjaśniło co z Hinatą
Nie każdego tak od razu zabija twórca mangi xD
Naruto ze złości zerwał naszyjnik od Tsunade, no co za cham.:P Całkiem przyjemny czapter.
Ciekawe ile jeszcze technik ukrytych w rękawie na ostatnią chwilę użyje Pain .
Liczyłem na coś więcej, ale to takie subiektywne odczucie .
hinata zyje !! banzai
Skoro Naruto złamał pieczęci blokujące Kyuubiego i na dodatek zerwał naszyjnik pomagający tłumić moc lisa, to może znaczyć tylko jedno. Po załatwieniu Pain'a aby Naruto mógł powrócić do ludzkiej formy, Tsunade poświęci życie w rytuale pieczętowania. Na bank. Naruto zostanie Hokage.
Bringer Of Peace
Za szybko, za szybko.:P Poza tym tę technikę znali tylko 3. i 4., przynajmniej tak mówili.
Zawsze może zerwać tę irytującą kartkę z klatki lisa i... nie wiadomo. xD
Gdybanie, gdybanie . Fajnie by było, ale to oznaczało by, że Naruciak straci swoje moce, a do tego Kyuubi się uwolni i będzie chciał się zemścić na Konoh'ie (nie wiem jak to napisać Oo). W każdym bądź razie, nie wrózy to nic dobrego
Anyway, do następnego tygodnia
zemścić na Konoh'ie (nie wiem jak to napisać Oo).
Wiosce Liścia.[madrala] Cyba że chcesz zastosować Jetix'ową wersję - "Wioska ukryta w liściach". ;-)
Anyway, do następnego tygodnia
Do następnego.
Szkoda, że zniczył Naruto ten naszyjnik. Jeszcze jakby tylko go zerwał, to nie, musiał go zniszczyć Jak obstawiacie Naruto pokona Paina, czy ktoś z Wioski znajdzie prawdziwego Paina, tego który steruje tymi marionetkami i go wykończy.
Mi się wydaje że i jedno i drugie. Prawdopodobnie Naruto przeżyje technikę Paina, zacznie go klepać, w między czasie ktoś odnajdzie tego prawdziwego(możliwe że to będzie drużyna Gai'a). Potem pojawi się Yamato i zapieczętuje liska. Mniej więcej coś takiego wg mnie będzie.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Mi sie wydaje, ze Pain "ucieka" od Naruto, zeby zabrac go jak najdalej od reszty wioski. Jak odleca kawalek to Pain zapieczetuje Kyuubiego i bedzie mogl w spokoju zabrac go do Madary ;]
A prawdziwego Paina znajdzie Gai
Tylko jaki sens ma ucieczka Paina skoro mógł zapieczętować Naruto w wiosce. I tak rozwalił ją na kawałki. imo Pain poprzez ucieczkę ma większe szanse na przeżycie, a właściwie ta marionetka chwile dłużej pożyje. I w jakim stanie będzie Naruto jak wróci do "swojej formy";p
Ucieka, żeby znaleźć się w zasięgu działania prawdziwego Paina, i moc wykonać technikę chibaku tensei.
ja bym tego nie nazwał ucieczką tylko po prostu pain kieruje marionetką w zasięg działania techniki(lub coś w tym stylu), żeby mógł "chapsnąć" naruciaka ;p ;p
co jest dokładnie pokazane w page 17 ;p
Pain ucieka by być bliżej swojego ciała jest to napisane w tle i móc użyć swojej techniki. Czekamy na 9 ogonów będzie wypas
Hinata Rulez
Pain pomimo tego jak wygląda myślę, że jest potęży i nawet jak jakaś drużyna go znajdzie, to nie będzie miała z nim szans.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2009-03-07 17:24:22)