Nie jesteś zalogowany.
woo.. to już dziś ten dzień?
Niesamowite że kapłem się tak szybko ^^
domo arigato
To tak nagle ten dzień nadszedł czy jaja z nas robicie? Nie no dzieki Wam wszystkim :*
dziekuje za zyczenia milo, ze nawet tutaj znalazla sie kobieta ktora o tym jakze wymierajacym dniu pamietala :*
Chyba wypada podziękować, w końcu reprezentuję płeć męską.
Tak więc dziękuję bardzo. Podziękowałbym bardziej, ale to już by było za bardzo, skoro bardzo podziękowałem, więc takie podziękowanie bardzo powinno wystarczyć. xD
Rzeczywiście to dzisiaj gdyby nie dziewczyna to zapomniałbym o tym święcie zresztą nie mam pamięci do rzeczy nie istotnych[bzdura] No ale cóż liczy się gest i za to dziękuje całemu żeńskiemu gronu Pozdrawiam również i zapewne oczekujecie że i my się wam za to odwdzięczymy ( jak zwykle po stokroć ) ehhh ciężkie jest życie......
a chcialo by sie powiedziec thanx... a lot ....
Ja też zupełnie zapomniałem o tym dniu ^^"
Serdeczne dzięki!
Dziekowac dziekowac ja sie dowiedzialem jak mi kolezanka wyslala sms,i gdzie ponoc czeka ma mnie jakis preznet
Ostatnio edytowany przez Gizmo100 (2007-09-30 22:13:35)
Thanks Młode te nasze Święto ale miejmy nadzieje ze niedługo bedziemy mieli swój wpis w kalendarzu, wszystkim Paniom o dobrym serduchu, przesyłającym zyczonka dla nas Dziekuje! Pozdro for all
Najlepszego
Ja również dziękuję całej dziewczęco-kobiecej części forumowego grona za życzenia[cmok]
Odświeżę temat, ponieważ moja "pamięć pozaustrojowa" czyli komórka wyświetliła mi krótki, acz treściwy komunikat "Dzień Chłopaka" :-)
Z tej okazji wszystkim Ansowiczom życzę wszystkiego naj, dużo fajnych anime/lasek/gier/filmów/kasy/wstaw co lubisz (niepotrzebne skreślić) a ponadto satysfakcjonujących fansubów oraz wymarzonej podróży do Japonii.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Ej no, na pewno dzisiaj? A nie w marcu? Chyba że jak zwykle macie lepiej niż my:P W takim razie wszystkiego dobrego, an najlepiej przeczytajcie sobie początek tematu, który założyłam z okazji waszego święta jakieś 2 lata temu, to będziecie wiedzieli, czego wam życzę detalicznie
To już dzisiaj? ;d Dobrze, dziołchy, że chociaż Wy pamiętacie ;d Arigato gosaimasu ^^
Dzięki za pamięć, która najwięcej się liczy! ;P
Aż się ciepło na sercu zrobiło:D Dzięki za pamięć.
O, to już dziś? Dziękować