Nie jesteś zalogowany.
Tak było w anime powiedziane.
aaa to symboliczne znaczenie, wydaje mi sie ze i shinkai doslownie znaczy co innego jak i bankai
jest juz 245 rozdział od Konchuu Subs:D zaraz zabieram się za lekture:D
edit: no i teraz widzimy, że Aizen ma tyle potężną moc, żeby podporządkować sobie Espady:) robi się coraz ciekawiej:D
czemu to musi wychodzic co tydzień[placze]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-10-01 13:45:42)
jest juz 245 rozdział od Konchuu Subs:D zaraz zabieram się za lekture:D
edit: no i teraz widzimy, że Aizen ma tyle potężną moc, żeby podporządkować sobie Espady:) robi się coraz ciekawiej:D
czemu to musi wychodzic co tydzień[placze]
Lepiej co tydzień niż co dwa lub raz na miecha - nie narzekaj.
Przeczytalem sobie 245 chapter i doszedlem do wniosku, ze Ichigo nie spotka sie z Aizenem w tym swiecie pustych. A to dlatego, ze Aizen samą energia duchowa przygwozdzil Grimjawa, a wiemy ze Grim nie jest slaby, mozna powiedziec, ze jest bardzo silny. W tym momencie Aizen spokojnie moze zatrzymac miecz Ichigo jednym palcem, nawet jak bedzie w masce.
Tak sobie mysle, ze Aizen w tym czasie jak Ichigo bedzie do niego szedl, wyruszy na wojne do ss. I w tym czasie Ichigo tez przedostanie sie do ss i tam razem z kapitanami bedzie walczyl.
No to prawda ale teraz jak Ichigo rozwali Aizena z kad wezmie moc? (no bo przeciez glowny bohater zawsze toczy glowny pojedynek.. nie?)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Przeciez w pojedynke nie musi go rozwalic. A moze staruszek z ss, ten kapitan kapitanow, ma jaks stara, juz zapomniana pieczec bla bla bla, ktor cos tam zrobi w ciele Ichigo, albo zdebeda ten przedmiot od Aizena, Urahara cos tam zrobi i da moc Ichigo. Duzo jest wersji, ale wiem na pewno, ze nowej mocy nie dostanie w swiecie pustych.
Przypomnialo mi sie cos. Teraz byl motyw z tym czlowiekiem co uciekal od pustych. Prawdopodobnie sa ludzie w swiecie pustych i pewnie sa poukrywanie gdzies tam. Moze znajdzie sie jakis wojownik, co nauczy nowych technik naszego bohatera.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-03 20:36:17)
Ja myśle , że Armia Masek zbutuje Aizena. Do tej pory elegancko klepali jego wysłanników.
poczytaj watki o beachu:) w kazdym bylo napisane;)
Ja mysle, ze armia masek nie jest silniejsza od espada (tak oni sie nazywaja ?). Jak przyszedl Hirako, to Grimjaw juz byl ladnie pobity, pozniej jeszcze Grim dostal od Hirako z cero. A nie mozemy zapomniec, ze nawet nie pokazal swojej prawdziwej formy. Czy tam nie uwolnil swoj miecz.
No i jeszcze, Hariko jest chyba przywodca armii masek, a Grim jest 6. Nie liczac Aizena mysle, ze sily sa wyrownane.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-03 20:46:44)
Mam pytanko. Wie ktoś może, co znaczy czerwona opaska na szyi? Podobno coś znaczy, a męczy mnie niewiedza. I w dodatku chciałbym nadać jakieś inne znaczenie smyczy, którą nałożyli, Ruki gdy była więźniem.
I jeszcze jedno. Mam problem z wejściem na strone Konchuu Subs. Wyskakuje mi błąd 403 dostep zabroniony, czy tylko ja mam taki problem?
Ostatnio edytowany przez beal (2006-10-03 23:41:28)
Ja mysle, ze armia masek nie jest silniejsza od espada (tak oni sie nazywaja ?). Jak przyszedl Hirako, to Grimjaw juz byl ladnie pobity, pozniej jeszcze Grim dostal od Hirako z cero. A nie mozemy zapomniec, ze nawet nie pokazal swojej prawdziwej formy. Czy tam nie uwolnil swoj miecz.
No i jeszcze, Hariko jest chyba przywodca armii masek, a Grim jest 6. Nie liczac Aizena mysle, ze sily sa wyrownane.
A że niby hirako uwolnił swój miecz ? Też tego nie zrobił. Pozatym nie wiemy czy ci z espady mają Bankai.
BTW Ciekawym czy Armia Masek może wrzucić sobie ten tryb potwora , co miał go Ichigo , jak wewnątrz siebie walczył z tą hybrydą . Fajny wtedy był .
Mam pytanko. Wie ktoś może, co znaczy czerwona opaska na szyi? Podobno coś znaczy, a męczy mnie niewiedza. I w dodatku chciałbym nadać jakieś inne znaczenie smyczy, którą nałożyli, Ruki gdy była więźniem.
I jeszcze jedno. Mam problem z wejściem na strone Konchuu Subs. Wyskakuje mi błąd 403 dostep zabroniony, czy tylko ja mam taki problem?
Jesli chodzi o stronke, to tez mam ten blad.
A jesli chodzi o ta smycz, to mysle, ze ona jest do pomocy w transporcie wieznia i chyba nie ma zadnych wiecej zastosowan, jak zabieranie mocy.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-04 07:37:12)
beal napisał:Mam pytanko. Wie ktoś może, co znaczy czerwona opaska na szyi? Podobno coś znaczy, a męczy mnie niewiedza. I w dodatku chciałbym nadać jakieś inne znaczenie smyczy, którą nałożyli, Ruki gdy była więźniem.
A jesli chodzi o ta smycz, to mysle, ze ona jest do pomocy w transporcie wieznia i chyba nie ma zadnych wiecej zastosowan, jak zabieranie mocy.
Nie chodziło mi o jej kolejne zastosowanie, ale jakie ma znaczenie w Japonii nałożenie czerwonej opaski na szyje. Wcześniej chyba nie do końca wyjaśniłem, o co mi chodzi
Jak cos jest juz rawek chaptera 246 który jest zatytułoesny "The Great Desert Bros" teraz tylko czekac na jakis ang. przekład żeby coś zrozumieć a potem Konchuu.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
właśnie przeczytałem 146 rozdział, ale od Go-Bakkin Fanscans:) rozdział naprawdę mnie zaskoczył:D ale nie będę wam psuł zabawy bo pewno mało kto przeczytał:)
a mozna linki do tejze grupy? albo innych grup? najlepiej polskich ale i angielskimi tez nie pogardze
wszystko znajdziesz na manga.wszechbiblia.net
WIEEELKIE DZIEKI!!
wlasnie obejrzalem kolejny odcinek tez Go-Bakkin Fanscans... jest poprostu boski... dzieki temu dowiadujemy sie kto również zyje w HM... POLECAM!!! swietny odcinek