Nie jesteś zalogowany.
Walki fajne ale ciągną się dlugo ...
BTW wyszła manga bleach pl można już kupić 1 tom
Xa, i już cała espada w prawdziwym świecie się wykruszyła, w tym sam Aizen zabił nr 3 (postąpił jak Ruski, zabijają swoich jak są zbędni), o ile się nie mylę. Został tylko nr 0 w Huce Mundo ;]
EDIT: BTW, BLEACH ma już 6 lat, LoL xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-09-26 19:27:52)
Xa, i już cała espada w prawdziwym świecie się wykruszyła, w tym sam Aizen zabił nr 3 (postąpił jak Ruski, zabijają swoich jak są zbędni), o ile się nie mylę. Został tylko nr 0 w Huce Mundo ;]
EDIT: BTW, BLEACH ma już 6 lat, LoL xD
Nawet nie kracz, ONA nie może zginąć. Całkiem możliwe, że będą chcieli z niej wyciągnąć informacje, żeby tak żyła...
A ten 0 to kwestia czasu...
Co do Bleach wydanego w Polsce, ciekawe jak tam oni to tłumaczyli
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-09-26 22:00:05)
Co do Bleach wydanego w Polsce, ciekawe jak tam oni to tłumaczyli
Możesz się przekonać kupując
Ostatnio edytowany przez Sidorf (2009-09-26 22:15:55)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Shinigami to strażnicy śmierci tytuly chapterów zostaly o angielsku, tak samo soul society nie przetlumaczone,zostala nazwa Hollow ;p
Luk4S napisał:Co do Bleach wydanego w Polsce, ciekawe jak tam oni to tłumaczyli
Możesz się przekonać kupując
W dniu premiery 1 tomu, rano zamówiłem wszystkie 3 tomy .hack'a, gdy wszedłem później sprawdzić stan zamówienia... Oślepił mnie wielki baner, że można kupić już bleacha -.- serio myślałem, że monitor rozwalę.
Ale mam przeczucie, że wszystkie japońskie techniki itp. przetłumaczyli, a te angielskie zostawią bez zmian...
Ale... Boję się jak można przełożyć np. Zangestu, Zabimaru, żeby to nie brzmiało kretyńsko.
@Down:
Z tego co poczytałem, jestem spokojny. Czekam na pierwsze 5 tomów(czyli -.- długgoooooooo...), bo jednego to nie warto kupić
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-09-27 00:09:28)
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jako master Slowpoke napiszę, że jestem zaskoczony tymi fillerami obecnymi, wczoraj widziałem pierwszy odcinek otwierający ten arc i to było lepsze niż większość tego co było w mandze, Kubo powinien czuć się głupio.
Już myślałem, że w końcu akcja skupi się na overpowered Aizenie, który W KOŃCU coś zrobił, a tu zaś Kubo wyskoczył z Wonderweissem :X
Już wolałbym zobaczyć jak Gin kogoś masakruje
Po przeczytaniu ostatniego chaptera, muszę przyznać, że mile mnie zaskoczyło, iż wreszcie pokazano Ichigo i co ciekawe, istnieje możliwość, że walka z "0" nie zostanie pokazana, a najpewniej streszczona przez Ichigo
Jak dobrze pójdzie to Ichigo może za jakieś 3 czapy użyje bankai. Fajnie by było jakby walczył z Aizenem Hollow ver. 3+, bo na aktualnym poziomie mocy nie powinien mieć z nim szans.
Nom, może czymś go zaskoczy, czymś czego nauczył się podczas walki z "0".
Raczej przybędzie z Orihime, która jak zwykle się rozpłacze i dostanie mega porcję energii duchowej.
Szkoda że Bleach ma tak "krótkie" chaptery, tak niewiele tam tekstu, że za każdym razem sprawdzam, czy na pewno przeczytałem te 20 str i czegoś nie brakuje. Porównuje chociażby z Naruto, gdzie zawsze jest mniejszy niedosyt i wydaje się 3 razy dłuższy ;p
Jednak co do chapka z tego tygodnia, to przydała by się śmierć kogokolwiek z dobrych, bo niby manga krwawa, zła, okrutna... ale nikt właściwie nie umiera z shinigami... dziwne. Szkoda że może paść akurat na Hiyori i to w takich lamerskich okolicznościach. Brakuje mi właśnie epickich śmierci
Już myślałem, że w końcu akcja skupi się na overpowered Aizenie, który W KOŃCU coś zrobił, a tu zaś Kubo wyskoczył z Wonderweissem :X
Już wolałbym zobaczyć jak Gin kogoś masakruje
Heh istne rysowanie na życzenie
No, wreszcie nasza Truskawa wraca, a nr 0 mogli przecież zostawić reszcie, 3 kapitanów, Sado, Renji, Rukia i Uryuu.
Baa! I to w jakim stylu wrócił
Hah szkoda że nie przemienia się w tego hollowa
Chociaż w przyszłości można się tego spodziewać !!
Pewnie dzięki przemianie zdobył chociaż cząstkę mocy tego hollowa.
Można to stwierdzić po takiej samej masce :]
Ciekawe ile mocy ma taka maska ^^
Bo całkowitej mocy w pełnej formie niestety nie zobaczyliśmy bo nietoperz padł a ichigo zemdlał ^
Nie mogę się doczekać zdziwienia kapitanów/viazardów, na polu bitwy ichigo z nową mocą ^
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-10-16 01:52:14)
ファンのファンのために
No w pełnej przemianie jest mocny bo rozwalil wszystkich którzy zostali na dole oprocz ruki i z tego powodu mial takie smutne oczy. Ze nie potrafił sam z siebie pokonac demona którego ma w sobie
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2009-10-16 02:03:23)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Faktycznie podnieśli poziom truskawy akcja troche się rozkręca
Truskawa się nie posisał z nową maską, ale za to jakie wejście 2 kappitanów. Hohoho ;]