Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy było wspominane (ale raczej nie), ale na głównej stronie JPF jest dostępna sonda pt. "Czy JPF ma wydać mangę "Bleach"?", więc zapraszam na stronę po to żeby składać swoje głosy, a kto wie może jeszcze w tym roku zobaczymy naszą kochaną mangę w ojczystym języku
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-09-17 12:51:52)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
taa, i będą ją wydawać kilka lat...
A Tam, raczej o tłumaczenie nie ma się co bać, ponieważ chłopaki znają się na rzeczy. Jedyne do czego będzie się można doczepić to prawie pewne opóźnienia które napewno nie raz zaliczy JPF...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
jeszcze nie oglądałem ale niedługo mam nadzieje zobaczyć!
Hmmmm :D Myślałam, że w tym chapterze Nell-chan udusi biednego Ichigo :D. Noitra chyba troszeczkę zdenerwował się na Nell :D i w ostateczności z pewnością prawie pokona go Kurosaki, ale to tylko moje przypuszczenia
Ja co do tego JPF'u jestem przeciwny. Kupują licencję nastepnego kolosa patrząc tylko na swoje tylki. Zanim JPF dojdzie do aktualnych wydarzen minie z 40 lat.
JPF może wydawać seria mangowe ale po max 10 tomów to i tak może wychodzić te 10 tomów czasem 2 lata a co tu mówić o blechu który aktualnie jeszcze jest w produkcji
Ja co do tego JPF'u jestem przeciwny. Kupują licencję nastepnego kolosa patrząc tylko na swoje tylki. Zanim JPF dojdzie do aktualnych wydarzen minie z 40 lat.
Nie no tak długo to napewno nie będą tego wydawać, jeśli jednak to najpierw będę musiał zobaczyć te tłumaczenie od nich zanim zdecyduję sie na zakup.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Nareszcie pokażą Zarakiego! Mam nadzieje, że twórca postara się i nie zawiodę się przy następnych chapterach.
WOW ostatni chapter zaskakuje ( myslalem ze vizarci pomoga ichigo ) a tu zonk SS ruszylo , ciekawe tylko czy zaraki jest sam czy inni tez pomoga no iczy ujrzymy ojca ichigo i ishidy w akcji , jedno jest pewne na bank zobaczymy bankai zarakiego bo bez niego nie maja szans , no i co sie dzieje z czlonkiem espady nr 4 przeciez powinien juz wrocic z tego wymiaru gdzie zostal zamkniety
Zaraki nie potrzebuje Bankai. Zablokował cios arrancara, jak by to nic nie było. Sam napewno nie przyszedł, bo ktoś musi uratowac Rukie, no i sam szefuncio nie wysłał by jednej osoby.
wiesz ale malo to razy zaraki nie stosowal sie do rozkazow ( chocby jak ichigo ratowal rukie a ten walczyl z dwoma kapitanami ) wiec jest spore prawdopodobienstwo ze i tym razem nie posluchal rozkazow gory , ale mam przeczucie ze jest tez ten kapitan lis i ten co ma biale dlugie wlosy , poniewaz to oni sa tak jakby bliscy temu niewidomemu i aizenowi ( w 63 ep bodajze jak aizen ucikal z SS to rozmaiali z nimi , co nie zmienia faktu iz szykuje sie niezla sieczka
Ta "dyskucja" w tytule wątku widnieje chyba już rok z okładem. To jakiś zaszyfrowany komunikat dla wtajemniczonych?
mi się wydaje, że Zaraki ze swoimi zdolnościami do czegoś innego niż do walki, nie potrafiłby się dostać do Hueco Mondo:)
Obiwanshinobi już nie udawaj takiego głupiego, że nie domyśliłeś się, że chodzi o "dyskusje". Autor wątku trochę się pospieszył może przy pisaniu tytułu i trafiła mu się literówka, a ty od razu że to jakiś wielki błąd, że nie wiadomo o co chodzi, więc jak nie masz niczego ciekawego do powiedzenia, oprócz wyłapywania przypadkowych literówek, to lepiej byś się nie udzielał w tym temacie[ukryty]
Wiesz Przemek3 mi się wydaje, że Obiwanshinobi podszedł do tej literówki raczej żartobliwie. Po prostu temat ma już ponad rok, a nikt (chyba) do tej pory jej nie zauważył prócz niego... w poprzednim poście został, no cóż, krótko mówiąc olany... i błąd jest choć każdy czytając tytuł po raz pierwszy przeczytał "dyskusja" a nie "dyskucja", ach dziwny nasz ten język...
Żeby nie było OT: Zaraki po walce z Ichigo na bank stał się silniejszy skoro gdy ostatnim razem z nim przegrał i był bliski śmierci to miał motywację do treningu i jego poglądy na temat Zanpaktou się zmieniły, więc po tej przerwie jestem pewien, że posiada już Bankai albo chociaż jakiegoś "ASa", którego wyciągnie pod sam koniec walki.
ale to nie zmienia faktu, że wprowadza niepotrzebnego offtopa do tematu i lepiej jak by zamiast pisać żartobliwe posty, napisał do modka by poprawił.
Tam gdzie Zaraki jest też Yachiru. Ciekawy jestem jej Shi-kai, a może i Ban-kai . Ale żeczywiście musi być ktoś jeszcze kto uratuje wszystkich pozostałych. Byakuja będzie ratował Rukię, Ukitake Iszidę, a Komamura Chada.
Hehe Ukitake to chyba by raczej nie wysłali chyba że się wyleczył z choroby .. bardziej by i pasował Kyouraku ale kto go tam wie narazie ciekawie się zapowiada xD
edit: Arry o bogini szybkości zapomniałeś
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-10-27 15:18:29)